Zobacz pełną wersję : obszar serwera uszkodzony-zwykly general po wyslaniu na wyspe piratow
Drako-Drag
15.02.2014, 21:35
po wyslaniu generala do przygody ,,wyspa piratow,, nadal byl w menu gwiazdy kliklem na niego i chcialem przeniesc w inne miejsce i pojawil sie blad ,,obszar serwera uszkodzony-w tym obszarze wystapil blad,, i wyrzucilo do glownej strony, restarta systemu, wyczyszczenie ciasteczek itd. nic nie pomaga nie da sie wejsc, info wyslane przez zakladke pomoc/wsparcie
powroce jeszcze na gre?
czekam na jaka kolwiek informacje
serwer: Czarci Gaj
gracz: Drako-Drag
Nadia03052012
15.02.2014, 22:17
Przed wczoraj mialam problem z koszarami, nie produkowalo mi sie wojsko. Wczoraj o dziwo naprawili lub samo sie naprawilo..
Dzis po odpaleniu przygody i wyslaniu generalow na przygode stalo sie to samo co u Ciebie. Masakra co sie dzieje z ta gra, gram od roku i nigdy takich cyrkow nie bylo!
Fleotria
15.02.2014, 22:22
po wyslaniu generala do przygody ,,wyspa piratow,, nadal byl w menu gwiazdy kliklem na niego i chcialem przeniesc w inne miejsce i pojawil sie blad ,,obszar serwera uszkodzony-w tym obszarze wystapil blad,, i wyrzucilo do glownej strony, restarta systemu, wyczyszczenie ciasteczek itd. nic nie pomaga nie da sie wejsc, info wyslane przez zakladke pomoc/wsparcie
powroce jeszcze na gre?
czekam na jaka kolwiek informacje
serwer: Czarci Gaj
gracz: Drako-Drag
To poczekaj do rana, w nocy jest uruchamiany skrypt naprawiajacy, mi pare dni temu pomogl i moze Tobie pomoże.
Jeżeli nie to pisz do suportu i badz cierpliwy :)
tremblador1
15.02.2014, 22:57
Drako-Drag
ja miałem dokładnie tak samo wczoraj tylko w bohaterskim : po przestawieniu gienka pokazał się komunikat o uszkodzeniu obszaru serwera.
Napisałem do supportu i w ciągu pół godziny była odpowiedź żeby wyczyścić pamięć podręczną. Pomogło natychmiast.
Też mam Uszkodzenie Obszaru Serwera. Geolodzy się wściekli i nie znajdowali marmuru. Co by jeszcze spieprzyć na grze??
Drako-Drag
16.02.2014, 00:38
wyczyscilem cala historie wszystko co sie dalo i nadal nic :/ odpowiedzi od supportu nadal brak domyslam sie ze to z powodu weekendu :/
pozostaje czekac do godziny 3:00 lub do poniedzialku :/
Duszysko40
16.02.2014, 00:43
Też mam Uszkodzenie Obszaru Serwera. Geolodzy się wściekli i nie znajdowali marmuru. Co by jeszcze spieprzyć na grze??
relog..i na 99% po sprawie
Fleotria
16.02.2014, 11:02
relog..i na 99% po sprawie
Chyba w Twoim przypadku..
Drako-Drag
16.02.2014, 11:16
informacj nadal brak, ale obstawiam ze Fleotria mial(a) racje po 3 w nocy zadzialalo (skrypt naprawiajacy chyba pomogl) nie wiem zgaduje, ale nerwow i zgryzionych zebow to juz chyba nie odzyskam :D
Jak czytam niektóre wpisy o zszarpanych nerwach bo gra nie działa kilka h to jestem przerażony naszym społeczeństwem.
Nie twierdze że dobrze że coś nie dziala, bo tak nie powinno byc, ale nie ma co robic dramatu z tego powodu :)
Jak czytam niektóre wpisy o zszarpanych nerwach bo gra nie działa kilka h to jestem przerażony naszym społeczeństwem.
Nie twierdze że dobrze że coś nie dziala, bo tak nie powinno byc, ale nie ma co robic dramatu z tego powodu :)
Ja nie dramatyzuje , dzisiaj niedziela , więc wiadomo support nie pracuje , rano wszedłem w grę , wysłałem gienka do odpalonej przygody atak z zaskoczenia , i po grze , wywałiło mnie i mam tzw "obszar serwera uszkodzony " . szkoda mi tylko pewnych rzeczy które są uruchomione na wyspie i pracują bez buffów , do tego lecę na premium - nie panikuję ale wqwia mnie to tym bardziej że jestem liderem gildii , i też nie mogę się nawet odezwać , działać w razie jakiejś potrzeby . NIE PANIKUJĘ ALE SKORO TYLU GRACZY MA TAKI PROBLEM , TO DO CHOLERY JASNEJ NIE MOŻNA TEGO *** NAPRAWIĆ , TO JEST STARY BŁĄD !!!!!!
Set2g - może nie dotknęła Cię taka sytuacja , ale jak Cię dotknie ( czego oczywiście nie życzę ) to będzięsz inaczej pisał :)
Pomimo że juz dawno jestem na 50 levelu to straty są takie :
1/ Premium leci
2/ Przygoda odpalona leci
3/ Budynki typu kopalnia złota 5 lev , kopalnia rudy żelaza 5lev , tartaki drzewa egzo , itd. lecą bez buffa
4/ wszystkie grubasy stoją ( mam max ilość)
5/ magazyny prowiantu + koszary stoją
Jeśli ktoś się odważy powiedzieć że to nie są straty , tzn . że nie ma pojęcia o tej grze !!!!!!
Ponownie mam Uszkodzenie Obszaru Serwera. Rano zaczęło działać, jak wysłałem geologów na szukanie marmuru to znalazł złoże puste ale bez marmuru. Czyli wścieklizny geologów ciąg dalszy.
Cytat za jemen2 jak wyżej:
"SKORO TYLU GRACZY MA TAKI PROBLEM , TO DO CHOLERY JASNEJ NIE MOŻNA TEGO *** NAPRAWIĆ , TO JEST STARY BŁĄD !!!!!!"
Ponownie wejście na grę rano poniedziałek, tylko dlaczego mam wchodzić kiedy oni chcą ( szanowni konstruktorzy ) , a nie wtedy kiedy ja chce pograć??
Ponownie wejście na grę rano poniedziałek, tylko dlaczego mam wchodzić kiedy oni chcą ( szanowni konstruktorzy ) , a nie wtedy kiedy ja chce pograć??
Mi już brak jest słów , myślę że pomalutku trzeba się żegnać z tą grą , w końcu to co było głównym zadaniem , czyli 50 level dawno zrobiłem , a teraz się po prostu bawię ...... no właśnię chciałem się bawić , ale co chwila jakieś błedy . coraz to więcej błędów
Fleotria
16.02.2014, 16:38
U mnie w gildi ludzie maja to samo, czyli obszar serwera uszkodzony, oprocz tego gra niby dziala ale brak mozliwosci wejscia do rozpoczetej przygody.
Mam wrazenie ze nasililo sie to po ostaniej konserwie.
Bardzo ciekawe jest tzw. BB , w weekendy nie pracują , jak rozumiem ...hmm , to jak coś walnie w sobotę rano to do poniedziałku pozamiatane , ****a chcę pracować w takiej firmie , że coś nie działa , ze nie ma prądu , że nie ma gazu ... suuuuper , tylko nie krytykujcie mnie za porównania , bo pomimo tego że to gra , to jednak gra dla wielu graczy za realne pieniądze , a co za tym idzie powinny być błędy (awarie) usuwane poza kolejnością
Andre_NH
16.02.2014, 19:15
BB nie pracuje, ale skrypt jest uruchamiany automatycznie raz na 24h, który w większości przypadków naprawia 'obszar serwera'. Kiedys tego nie bylo, wiec uwazam to za sukces.
BB nie pracuje, ale skrypt jest uruchamiany automatycznie raz na 24h, który w większości przypadków naprawia 'obszar serwera'. Kiedys tego nie bylo, wiec uwazam to za sukces.
Jak w tej grze zaczniemy nazywać sukcesem coś , co nie powinno się zdarzać to BB nic nie będzie robiło , owszem raz na 24 godziny ,ale jak gra ci padnie rano , to 24 godziny jesteś bez dostępu do wyspy , jeśli to uwazasz za sukces to gratuluję . ponoc w teamie BB sa przyjęcia . proponuje sie tam zatrudnić
Jak tak mam, wchodzę na grę rano, wściekli geolodzy szukają marmuru, znajdują złoże ale puste bez marmuru i gra się kończy. "Modzio Zakręcony" masz opisany problemik. Mam dla was informacje, wróciłem do starych gierek: CIV 3.
Bardzo ciekawe jest tzw. BB , w weekendy nie pracują , jak rozumiem ...hmm , to jak coś walnie w sobotę rano to do poniedziałku pozamiatane , ****a chcę pracować w takiej firmie , że coś nie działa , ze nie ma prądu , że nie ma gazu ... suuuuper , tylko nie krytykujcie mnie za porównania , bo pomimo tego że to gra , to jednak gra dla wielu graczy za realne pieniądze , a co za tym idzie powinny być błędy (awarie) usuwane poza kolejnością
Zapytaj sie Xaara czy nei szukają pracowników, jak spełniasz wymagania to kto wie;)
Jak tak mam, wchodzę na grę rano, wściekli geolodzy szukają marmuru, znajdują złoże ale puste bez marmuru i gra się kończy. "Modzio Zakręcony" masz opisany problemik. Mam dla was informacje, wróciłem do starych gierek: CIV 3.
Civ byla super , gralem tylko w jedynkę . i w colonization , może i trzeba sie przerzucic
teraz jest dobra okazja na https://www.humblebundle.com/ , za 1$ civ 3 i civ 4 z dodatkami plus jeszcze kilka od Sida.