Zobacz pełną wersję : błedyw blokach i przy ataku kaskadowym i synchronicznym
doncristi
10.02.2014, 17:35
pisałam o problem z blokiem w przygodzie proch na g2 jest blok na 2 generałów i generał z obozu b z atakował pole czerwone zgasło generał z obozu c z atakował (pojawiło się info ) do samego końca bitwy nie zagasło (czyli blok nie udany starty wojska )
doncristi
10.02.2014, 17:37
a tu mam odwiedź od suportu
Witaj doncristi,
Uprzejmie informuję, że gra jest zaprojektowana do pokonywania obozów po kolei. Wszelkiego typu ataki synchroniczne (bloki, ataki kaskadowe, ataki z przechwyceniem) zostały wymyślone przez Graczy i jako takie nie stanowią oficjalnej części produktu naszej firmy. Zawsze zalecamy Graczom atakowanie każdego obozu z osobna co pozwoli uniknąć nieprzewidzianych strat. Nie mamy w zwyczaju rekompensowania strat powstałych podczas zastosowania ataków synchronicznych.
Nnic nowego, to ze bloki robi sie na wlasne ryzyko wiadomo od dawna, jedynie takie info może przydać sie graczom zeby zwrócili uwagę przy ataku w tej przygodzie
doncristi
11.02.2014, 21:07
tylko zauwaz mały szczegół to że nie wyszło to niebyła moja wina tylko gry ze nie zagasiło tego pola a to raczej w ryzyko nie podchodzi tylko za bład gry ?
bloki są na własne ryzyko