PDA

Zobacz pełną wersję : błedyw blokach i przy ataku kaskadowym i synchronicznym

doncristi
10.02.2014, 17:35
pisałam o problem z blokiem w przygodzie proch na g2 jest blok na 2 generałów i generał z obozu b z atakował pole czerwone zgasło generał z obozu c z atakował (pojawiło się info ) do samego końca bitwy nie zagasło (czyli blok nie udany starty wojska )

doncristi
10.02.2014, 17:37
a tu mam odwiedź od suportu
Witaj doncristi,

Uprzejmie informuję, że gra jest zaprojektowana do pokonywania obozów po kolei. Wszelkiego typu ataki synchroniczne (bloki, ataki kaskadowe, ataki z przechwyceniem) zostały wymyślone przez Graczy i jako takie nie stanowią oficjalnej części produktu naszej firmy. Zawsze zalecamy Graczom atakowanie każdego obozu z osobna co pozwoli uniknąć nieprzewidzianych strat. Nie mamy w zwyczaju rekompensowania strat powstałych podczas zastosowania ataków synchronicznych.

set2g
10.02.2014, 20:47
Nnic nowego, to ze bloki robi sie na wlasne ryzyko wiadomo od dawna, jedynie takie info może przydać sie graczom zeby zwrócili uwagę przy ataku w tej przygodzie

doncristi
11.02.2014, 21:07
tylko zauwaz mały szczegół to że nie wyszło to niebyła moja wina tylko gry ze nie zagasiło tego pola a to raczej w ryzyko nie podchodzi tylko za bład gry ?

TomIII
12.02.2014, 18:55
bloki są na własne ryzyko