Zobacz pełną wersję : Walentynkowa Niespodzianka........
szkielek15
09.02.2014, 15:56
witam serdecznie. kupiłem walentynkowa niespodzianke..otwieram ja.....a w srodku???...3 kociołki masakra:/:/:/..jest wyraznie napisane ze otzrymujesz losowao przedmiot taki jak premia czy przygoda....od kiedy kocioł z brazu zalicza sie do premi badz przygody????oszustwo
Tornados
09.02.2014, 16:06
A moze poczytasz forum?
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/33851-Dyskusja-Pami%C4%99tnik-dewelopera-Kopalnia-granitu-oraz-Walentynkowa-Niespodzianka/page2
Tu tego masa
Angelkaxd
09.02.2014, 17:04
dodatkowo przez dluższy czas był na testowym, można było zerknąć
Owszem miało miejsce oszustwo.. ale oszukały Cię twoje oczekiwania względem tego co wylosujesz. Oraz najprawdopodobniej, fakt, że nie zainteresowałeś sie specjalnie tym co można wylosować.
Cóż, kup może drugie, może będziesz miał więcej szczęścia ;)
na Boze narodzenie jak byl mistrz architektury w opisie tez nie bylo mowy o lodowych posiadłościach, więc wszyscy którzy je otrzymali zostali OSZUKANI...
a nie widziałem narzekania nigdzie
szkielek15
13.02.2014, 23:11
widze ze kolega nie rozumie problemu................jak był architek co było podane w opisie??????????ze bedzie losowo wybrany BUDYNEK....powtarzam BUDYNEK...........nie nazwa budynku tak????czy lodowa posiadlosc to budynek???tak lodowa jest budynkiem i architekt zgadzal sie z opisem....ale nie walentynkowa niespodzianka......to ze nie bylo mowy o lodowych to sie zgodze ale byla mowa o budynkach losowo wybranych....i tu sie zgadzalo pasowalo z opisem/.......ale nie w tym przypadku :/:/:/
Tornados
13.02.2014, 23:16
To masz niespodzianke: 3 kociolki za 95 klejnotow :D
To masz niespodzianke: 3 kociolki za 95 klejnotow :D
najlepsza nagroda za 95klejek przecie to jest <śmiech>
Cóż kociołki w cenie wg BB są <śmiech>
GarnekPierogów
14.02.2014, 12:48
Spodziewałeś się? Nie spodziewałeś się.
Była niespodzianka? Była.
To o co chodzi?
szkielek15
14.02.2014, 17:50
dalej ciezko zrozumiec....przeczytaj powyzsza wiadomosc powoli jeszcze raz......jak zalapiesz o co chodzi....daj znac
Lightowy
14.02.2014, 18:23
Opis wprowadza w błąd nie ma co ukrywać ale co pan zrobisz...powinni dopisać albo losowy syf