Zobacz pełną wersję : Problem z Bohaterskim
pizmoksk8
07.02.2014, 19:47
Witam mam problem w sumie duzy bo nie moge wejsc na swoja przygode aby ja skonczyc i zeby tego bylo malo moi znajomi tez nie moga wejsc jak chcemy wejsc to nas wywala z serwera co sie moze dziac ktos pomoze ??
Prometerion
07.02.2014, 20:09
sluchaj widze ze nie slyszales ale BB zamierza oglosic upadlosc i daza do smierci naturalnej tak zeby jak najmniej strat wyniesc ze swojej porazki takze to nie Twoja wina
Duszysko40
07.02.2014, 20:17
Witam mam problem w sumie duzy bo nie moge wejsc na swoja przygode aby ja skonczyc i zeby tego bylo malo moi znajomi tez nie moga wejsc jak chcemy wejsc to nas wywala z serwera co sie moze dziac ktos pomoze ??
jedyne co mozesz zrobic to napisac do supportu ale przed poniedziałkiem juz nic nie załatwisz niestety
pizmoksk8
07.02.2014, 20:32
Wyslalem juz wlasnie wiadomosc do supportu ale wiem ze pewnie dopiero w pon odpisza...
Jak to upadlosc ?? znaczy ze settlersow juz nie bedzie ??
zabojcasłabych
08.02.2014, 10:09
Znaczy kolo jest bardzo pesymistyczny i żartował... chyba że sie nie pomylił
Warszawa2012
08.02.2014, 21:49
Miałam bardzo podobny problem w zeszłym tygodniu. Nocny skrypt odblokował uszkodzony obszar, rano mogłam wejść na przygodę. Może w Twoim przypadku też zadziała. Co do suportu, to nie pracuje w weekendy, więc odpowiedź dostaniesz najwcześniej w poniedziałek.