Zobacz pełną wersję : I nastała cisza po wczorajszych szopkach :)
Po wczorajszych szopkach , masa postów , masa reklamacji i co ? I nic nawet nikt nie powiedział przepraszam , żadnego wyjaśnienia , takie jest podejście do Nas przez BB , myślę że wkrótce bedą klejki x2 ..KUPUJCIE :)
dykteryjka
05.02.2014, 15:49
Cisza była, jest i będzie. Cisza, jak po śmierci organisty w kościele. Totalna olewka graczy przez BB.
Cisza była, jest i będzie. Cisza, jak po śmierci organisty w kościele. Totalna olewka graczy przez BB.albo przez Ubisoft jęsli to oni gnają BB do nieprzetestowanych patchy :rolleyes:
romsheff
05.02.2014, 17:41
Zastanawiają się co dać w ramach przeprosin: kosz egzotyczny czy łapkę ;)
TITO_CFC
05.02.2014, 17:51
Ja po prostu w ramach sprzeciwu wobec polityki BB i ich podejścia do gracza przestałem zakupywać klejnoty...Bądzmy świadomymi konsumentami ,gra The Settlers Online to jest produkt który jest wielkim bublem,a za buble się nie płaci ale wypiera z rynku
dykteryjka
05.02.2014, 18:05
Łapkę? Masz na myśli przybicie piątki? ;) A może chcesz z kosza egzotycznych owoców BANAna ? ;)
Łapkę? Masz na myśli przybicie piątki? ;) A może chcesz z kosza egzotycznych owoców BANAna ? ;)
zamiast łapki tylko środkowy palec - dumnie wyprostowany - na znak szacunku dla graczy
greivier
05.02.2014, 18:46
albo przez Ubisoft jęsli to oni gnają BB do nieprzetestowanych patchy :rolleyes:
to raczej ekipa odpowiadająca za TSO nawala na całej linii... jestem posiadaczem Settlers 7 i tez kilka razy miałem przyjemność kontaktowania się z supportem od Ubi, tam wszystko działa jak należy i błyskawicznie, dziwie się, że w TSO tak dają ciała...
myślę że wkrótce bedą klejki x2 ..KUPUJCIE :)
Musieli by dać z 10 razy więcej niż normalnie, to wtedy bym się połasił.
szybciótki
05.02.2014, 19:41
mam problem z zalogowaniem - wystąpił błąd w danym obszarze - juz 3 raz w tym tygodniu!
czy ktos jeszcze?
dykteryjka
05.02.2014, 19:53
mam problem z zalogowaniem - wystąpił błąd w danym obszarze - juz 3 raz w tym tygodniu!
czy ktos jeszcze?
Maruda ... :mad:
paskudnik1
05.02.2014, 20:06
u mnie wszystko ok
zabojcasłabych
05.02.2014, 20:21
A ja dzisiaj miałem taką sytuację:
Wciskam gram i wyświetla się:
Ten serwer jest poddany przerwie technicznej :)
Wciskam graj po raz 2 i działa :P
szybciótki
05.02.2014, 20:46
próbowałem już z 10 razy
nadal - w tym obszarze wystąpił błąd.Prosimy spróbować ponownie.
o co kaman?
dykteryjka
05.02.2014, 21:06
próbowałem już z 10 razy
o co kaman?
nie dość, że maruda, to jeszcze namolny ;)
próbowałem już z 10 razy
o co kaman?
No właśnie o to, że Ty nie kaman ;)
stawiam na lubczyk
Dołączam do grona tych, którzy już więcej złotówki nie wydadzą na ten bubel. Po pierwsze przez coraz to nowe błędy, po drugie za kompletny brak rzeczy na które byłbym skłonny wydać kupione klejnoty, wszystkie zapowiadane nowości to jakieś bzdury. Naprawdę lubiłem tą grę, ale coraz bardziej nie mam tu co robić.
Tornados
05.02.2014, 23:01
Dołączam do grona tych, którzy już więcej złotówki nie wydadzą na ten bubel. Po pierwsze przez coraz to nowe błędy, po drugie za kompletny brak rzeczy na które byłbym skłonny wydać kupione klejnoty, wszystkie zapowiadane nowości to jakieś bzdury. Naprawdę lubiłem tą grę, ale coraz bardziej nie mam tu co robić.
Ja ani grosza nie wydalem i napewno nie wydam...
A gre tez kiedys lubilem ale niestety juz umiera
polmarek
06.02.2014, 16:05
Po wczorajszych szopkach , masa postów , masa reklamacji i co ? I nic nawet nikt nie powiedział przepraszam , żadnego wyjaśnienia , takie jest podejście do Nas przez BB , myślę że wkrótce bedą klejki x2 ..KUPUJCIE :)
No cóż po dzisiejszych szopkach z logowaniem , tzn . brak możliwości logowania suche "przepraszam " , nie będę się rozpisywał ......bo to nie wymaga komentarza kropka
Siekusss
06.02.2014, 17:27
pomimo strasznej kichy ostatnio , ludzie dalej grają , dalej inwestują , gdyby tak nie było to gra by dawno upadła , tak jak niektóre przeglądarkowe ..ale i w końcu przy takim podejściu ta gra może też tak skończyć ,skończy się popyt na klej i po grze , bo nikt charytatywnie nie będzię jej obsługiwał , to nie caritas .
Carbonara
06.02.2014, 17:40
ja już nie wydam ani złotówki. żebym tak sczezł jak kłamie.
inimicusPL
06.02.2014, 22:46
Wydałem, a teraz jeśli nie dostane zwrotu to nie wydam więcej. No chyba, że zaczną coś robić a nie robić kaszane i mydlić oczy, siedzieć cicho i czekać na niewiadomo co. Ciekawe, że mój temat o oddaniu kasy za ten bubel zamknęli.
dykteryjka
07.02.2014, 01:03
Mnie BB_xaar pogroził, że jak jeszcze raz będę pisał na temat reklamacji inimicusPL, to mi odbierze możliwość pisania na forum :D
InimicusPL - masz płacić i nie marudzić ;)
romsheff
07.02.2014, 18:51
po trzech dniach burzliwych obrad
http://fotozrzut.pl/zdjecia/3c998337fd.jpg (http://fotozrzut.pl/)
inimicusPL
07.02.2014, 20:26
Hura. No to nic tylko się teraz cieszyć i grać :)