Zobacz pełną wersję : Problemy po wczorajszej przerwie technicznej !!!
Witam.Wczoraj około godziny 17.00 nastąpiła przerwa techniczna.Miałem wtedy aktywna przygodę Okradać Bogatych i około 1000 wojska (żołnierze, konie, wyborowi łucznicy oraz rekruci) z trzema generałami. Dziś rano po zalogowaniu patrze a tu nie ma ani generałów, ani przygody, ani wojska, ani żadnej rekompensaty za zakończenie przygody przed czasem czy coś w tym stylu.Moje pytanie brzmi. Kiedy to wszystko odzyskam i czy tak mozna? Ile jeszcze bedzie tych dziwnych przerw i ile jeszcze macie w planach popsuć bo może zrobie sobie przerwę na ten czas żeby się nie denerwować.Szczerze mówiąc mam już tego dość i myśle ze jak tak dalej bedzie to trzeba bedzie pomyśleć o zmianie gry na jakąś mniej wadliwą bo tak być nie może.
settler302012
05.02.2014, 08:48
Hej Unen :) Sprawdź czy nie masz odpalonej przygody w menu (księga). Też po konserwacji nie mialem ikony na ekranie z prawej strony ale znajdowała sie w księdze (ukryta - ptaszek). Pzdr
Faktycznie była.Teraz mi troche głupio bo taka rzecz mi się jeszcze nie przytrafiła a problem byl niewielki.Swoją drogą problemów jest mnóstwo mimo wszystko ale jeśli chodzi o mój problem to uważam za rozwiązany.Temat do zamknięcia. Dzięki settler302012. ;)
ale to nie wszystkie problemy po tej przerwie nie widze jak gienki maszeruja w przygodzie -obozy widac slychac odglosy. ale nie widzac trasy gienkow nie moge wykonac 1 bloku w czarnych bo jest z opoznieniem
grzelu21
05.02.2014, 10:35
Ja nie mogę od wczoraj wejść do gry. Wyskakuje okienko- obszar serwera uszkodzony- proszę odświeżyć połączenie i połączenie z serwerem zostało zerwane....
Janus-PL
05.02.2014, 11:18
Właśnie zacząłem grę i nie da się postawić kopalni miedzi na złożu (inne bez problemu)
pozdr.
Ja nie moge wykonywać nie których zadań np: wyprodukuj 20 koni zrobiłe ze 2 setki i nadal mam zero i kilka innych tego typu
Prometerion
05.02.2014, 11:46
jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie normalnie :D
Snajperos
05.02.2014, 12:53
a mnie zeby bylo zabawniej wywala regularnie co 5 minut - prosze odswiezyc polaczenie. Super
ojjoj widze ze mój problem przy waszych to pikuś.Co raz częściej słychać o jakiś nowych problemach w grze.Jedno poprawią a drugie psują :D
Prometerion
05.02.2014, 13:34
z kopalni zlota na 5 lvlu pobiera mi po 4 rudy a powinno 5 wy niereformowane malpy lepiej zajmijcie sie skakaniem po drzewach bo tu wam nie idzie
nosiekleeds
05.02.2014, 13:50
Witam.Wczoraj około godziny 17.00 nastąpiła przerwa techniczna.Miałem wtedy aktywna przygodę Okradać Bogatych i około 1000 wojska (żołnierze, konie, wyborowi łucznicy oraz rekruci) z trzema generałami. Dziś rano po zalogowaniu patrze a tu nie ma ani generałów, ani przygody, ani wojska, ani żadnej rekompensaty za zakończenie przygody przed czasem czy coś w tym stylu.Moje pytanie brzmi. Kiedy to wszystko odzyskam i czy tak mozna? Ile jeszcze bedzie tych dziwnych przerw i ile jeszcze macie w planach popsuć bo może zrobie sobie przerwę na ten czas żeby się nie denerwować.Szczerze mówiąc mam już tego dość i myśle ze jak tak dalej bedzie to trzeba bedzie pomyśleć o zmianie gry na jakąś mniej wadliwą bo tak być nie może.
proponuje powrót do samouczka i czytac co tam jest napisane to wiecej dziecinka problemów nie bedzie miala
Dziecinkę nosiekleeds to sobie znajdź i wychowaj. Nie jesteśmy przyjaciółmi ani żadnymi znajomymi żebyś się tak do mnie odnosił (mniemam po nicku że mam do czynienia z mężczyzną). Trochę kultury, to nic nie kosztuje.
Jeśli chodzi o mój problem to przyznałem już że to był mały problem i że aż mi głupio że o tym napisałem.Proszę czytać wszystkie wątki a nie powierzchownie oceniać. Poza tym nie ja jeden miałem jakieś przeciwności z gra i okazuje się że temat przydało się poruszyć.Pozdrawiam.
dykteryjka
05.02.2014, 15:26
brak odpowiedzi ze strony BB :)