Zobacz pełną wersję : Może jakieś wyjaśnienia BB_Xaar ?
janmar70
04.02.2014, 14:04
Witam.
Na forum wrze od rana - może pokusisz się o jakieś oficjalne stanowisko?????
Jest godzina 13 a żadnego wytłumaczenia problemu?
Proszę zachowaj się jak mężczyzna i napisz jakie jest oficjalne stanowisko i co zamierzacie zrobić z błędami w grze?
Siedzenie cicho i nabranie wody w usta tylko zaostrza sytuacje.
MANOLO_PL
04.02.2014, 14:56
A co ma powiedzieć ? Najpierw zgłosił sprawę do centrali, tam musża to przetrawić dać mu odpowiedź, którą znowu Xaar musi przetrawić i dopiero wtedy da nam znac. Proste... jak ministra chlapła o PKP to rwetes przez tydzień był i teraz po próżnicy nikt nie chlapie.
Rano,jak jeszcze mogłem wchodzic do gry,pisal na globalu że działają...))
Tornados
04.02.2014, 15:27
To niech chociaz napisze ze przekazal...
nie warto nic tutaj pisać , dostajesz ostrzeżenia , posty są kasowane przez nieuków typu zakręcony , jeśli już to na fejsbusiu orginalnym , wiem bo moje i kilka innych ośób , ktorzy napisali naprawdę coś konkretnego , zostały usunięte , ale mody nie wzięły chyba pod uwagę że tutaj nie piszą dzieci , tylko gro starszych , wykształconych ludzi , co nie można powiedzieć o tzw modach :(
Witam.
Na forum wrze od rana - może pokusisz się o jakieś oficjalne stanowisko?????
Jest godzina 13 a żadnego wytłumaczenia problemu?
Proszę zachowaj się jak mężczyzna i napisz jakie jest oficjalne stanowisko i co zamierzacie zrobić z błędami w grze?
Siedzenie cicho i nabranie wody w usta tylko zaostrza sytuacje.
Liczysz na cud , nigdy nie bylo , nie ma i przy tym nastawieniu do graczy nie będzie żadnego info , u nas na Nowej Ziemi , na chwilkę pojawili się niebiescy ....ale jak szybko znikli :)