Zobacz pełną wersję : Protest do ubisoft , kto napisze ?
Czy jest ktoś w stanie napisać protest , skargę do producenta gry na to co się dzieje w polskiej wersji, cytując wpisy graczy , screeny itp) ? Chodzi mi o protest napisany w języku angielskim ( nie przez tłumacza online) . Może coś by to dało , bo BBxaar nie jest dla mnie wiarygodną osobą , co wszyscy widzą . Pozdrawiam
i tak ten watek skasuja, zanim sie zorientujesz ;)
pewnie tak , ale zamiast marudzić , można coś zrobić , niestety nie posiadam odpowiednich kwalifikacji , obce języki u mnie cieńko , a nie będę z siebie robił idioty tłumacząć przez translator
Nic Ci to nie da...
Oni maja gleboko gdzies polskie serwery ktore sluza do testow od jakiegos czasu.
My sobie powyzywamy, BB rzuci dzis lub jutro pare prezentow zeby frajerom z Polski zamknac buzie a Ubisoft bedzie happy bo na serwery niemieckie i inne co przynosze najwieksze zyski wprowadza za miesiac/dwa gotowe dobre rozwiazania.
I pewnie Xaar tu nie ma nic do gadania bo jego pewnie tez maja gdzies.
EX_Zakrecony
04.02.2014, 14:12
Zasady ogólne §1:
5. Petycje i nawoływania do bojkotu
Wszelkie odniesienia bądź zachęty do składania petycji lub przeprowadzenia bojkotu będą blokowane w sposób odpowiedni do sytuacji i mogą skutkować czasowym bądź trwałym wykluczeniem bez wcześniejszego powiadomienia.
Temat zostaje zamknięty, każdy kolejny będzie kasowany.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony