PDA

Zobacz pełną wersję : Protest do ubisoft , kto napisze ?

jemen2
04.02.2014, 13:06
Czy jest ktoś w stanie napisać protest , skargę do producenta gry na to co się dzieje w polskiej wersji, cytując wpisy graczy , screeny itp) ? Chodzi mi o protest napisany w języku angielskim ( nie przez tłumacza online) . Może coś by to dało , bo BBxaar nie jest dla mnie wiarygodną osobą , co wszyscy widzą . Pozdrawiam

Ranhea
04.02.2014, 13:09
i tak ten watek skasuja, zanim sie zorientujesz ;)

jemen2
04.02.2014, 13:19
pewnie tak , ale zamiast marudzić , można coś zrobić , niestety nie posiadam odpowiednich kwalifikacji , obce języki u mnie cieńko , a nie będę z siebie robił idioty tłumacząć przez translator

tpoala
04.02.2014, 13:57
Nic Ci to nie da...

Oni maja gleboko gdzies polskie serwery ktore sluza do testow od jakiegos czasu.

My sobie powyzywamy, BB rzuci dzis lub jutro pare prezentow zeby frajerom z Polski zamknac buzie a Ubisoft bedzie happy bo na serwery niemieckie i inne co przynosze najwieksze zyski wprowadza za miesiac/dwa gotowe dobre rozwiazania.

I pewnie Xaar tu nie ma nic do gadania bo jego pewnie tez maja gdzies.

EX_Zakrecony
04.02.2014, 14:12
Zasady ogólne §1:

5. Petycje i nawoływania do bojkotu
Wszelkie odniesienia bądź zachęty do składania petycji lub przeprowadzenia bojkotu będą blokowane w sposób odpowiedni do sytuacji i mogą skutkować czasowym bądź trwałym wykluczeniem bez wcześniejszego powiadomienia.

Temat zostaje zamknięty, każdy kolejny będzie kasowany.

Pozdrawiam
Mod Zakrecony