PDA

Zobacz pełną wersję : Jak sobie poradzić z bugiem

RedJul
04.02.2014, 12:22
Pojawił mi się komunikat "złoże marmuru wyczerpane".
Przez kilka sekund była ikonka wyczerpanego złoża by złoże pojawiło się ponownie z 1 sztuką marmuru.
Oczywiście bez szans na znalezienie przez geologa.
Kamieniarza mam na 4 poziomie dodałem więc do złoża 3 sztuki z dosypki i złoże "padło na amen".
I geolog je spokojnie znalazł.
Testowane na marmurze, nie wiem jak działa na innych złożach.

Ranhea
04.02.2014, 12:34
Przez kilka sekund była ikonka wyczerpanego złoża by złoże pojawiło się ponownie z 1 sztuką marmuru.
Kamieniarza mam na 4 poziomie dodałem więc do złoża 3 sztuki z dosypki i złoże "padło na amen".

Super, juz nie musza naprawiac :>

Piwonia
04.02.2014, 12:48
U mnie złoża padły jak weszłam na przygodę i wróciłam na wyspę. Choć jak tak analizuję to wydaje mi się że tylko gra źle wyświetlała przypisanie kamieniarza do złoża, bo oni normalnie pracowali i surowce wydobywali, ubywało surowca w innych złożach niż w tym co pokazywało że niby wydobywa.

jemen2
04.02.2014, 12:48
aha , to jak coś *** to mamy sobie kombinować , SUPER POMOC :)

Kwasekgw
04.02.2014, 13:01
Czy wy kuźwa zawsze musicie cos *** na tych konserwacjach nie nauczyliście sie juz tego aby robic cos pozadnie , lub nie robic nic jak dobrze chodzi . Co znowu powiecie ze wiecie juz co jest granw czwartek lub w jakis dzien bedziecie to naprawiac zapewno jak zawsze ok godziny 14 . Robicie patologie największą na taj grze jaka moze byc.Zacznijcie wreszcie myslec co robicie

Rafalito_PL
04.02.2014, 13:07
Może już czas powrócić do wersji BETA. Łatwiej będzie tłumaczyć się z problemów.