Zobacz pełną wersję : Co to ma być?????
Witam po konserwie zostały skradzione wszystkie lasy u mnie..... Pola nie padają tylko mają 4 szt.... Do cholery jasnej czy w końcu naprawicie coś zanim zepsujecie??????
A najlepsze jest to ze na moich oczach padło pole po czym się samo odbudowało!!!!!! do 4 jednostek...
@#$%$#@#$% niech se to każdy sam przetlumaczy!!!!!
I ja już nie proszę... Tej jedenj nocy straciłem to co zbierałem przez miesiąc!!!! Brawo BB!!!!!!!!!!
Witam po konserwie zostały skradzione wszystkie lasy u mnie..... Pola nie padają tylko mają 4 szt.... Do cholery jasnej czy w końcu naprawicie coś zanim zepsujecie??????
A najlepsze jest to ze na moich oczach padło pole po czym się samo odbudowało!!!!!! do 4 jednostek...
@#$%$#@#$% niech se to każdy sam przetlumaczy!!!!!
I ja już nie proszę... Tej jedenj nocy straciłem to co zbierałem przez miesiąc!!!! Brawo BB!!!!!!!!!!
Jak żyć Panie Premierze? Jak żyć?
Kwasekgw
04.02.2014, 12:53
Czy wy kuźwa zawsze musicie cos *** na tych konserwacjach nie nauczyliście sie juz tego aby robic cos pozadnie , lub nie robic nic jak dobrze chodzi . Co znowu powiecie ze wiecie juz co jest granw czwartek lub w jakis dzien bedziecie to naprawiac zapewno jak zawsze ok godziny 14 . Robicie patologie największą na taj grze jaka moze byc.Zacznijcie wreszcie myslec co robicie
Pitu_pitu
04.02.2014, 13:01
Po prostu konserwa wprowadziła w grze nowy aspekt metafizyczny, kopalnie budują się, ale są wybudowane, studnię udało mi się postawić za trzecim razem.
Kopalnia żelaza pojawia się i znika od pół godziny. W kolejce budowlanej trzech klientów zapieprza jednocześnie na teren budowy.
Zapieprz taki, że nie było czasu taczek załadować. Algorytmy z PRL'u.
Znudziły mi się już konwenanse.
BB jesteście nieudolną bandą idiotów, zdajcie sobie z tego sprawe.
Tępe pały to kopią rowy, a nie biorą sie za kod źródłowy.
popieram , melioracja u nas teraz w plecy , przyda się sila robocza , ale i tak czyszczenie forum się zaczęlo , zaraz znikna niewygodne posty :(