Zobacz pełną wersję : Porażka i nieudolność
Rzadko narzekam , ale w ostatnich tygodniach ta gra stała sie anty grą , TO PROFANACJA GRY THE SETTLERS w którą zaczynałem grać na amidze 500 ( moze niektórzy z programistów nawet nie wiedzą co to ) . Duży żal mam do BBxaara , bo tłumaczenie że coś tam się przekazuje , to gówno nie tłumaczenie .
Przekazywanie , żądanie czegoś , to niełatwe zadanie , ale jak się ma jaja i odpowiednią wiedzę to można , jedynie czego nie można to parasola w dupie otworzyć .
PYTANIE - CZY CELEM JEST ZAKOŃCZENIE GRY , BO TO CO SIĘ DZIEJE NA TO WSKAZUJE ?
Rzadko narzekam , ale w ostatnich tygodniach ta gra stała sie anty grą , TO PROFANACJA GRY THE SETTLERS w którą zaczynałem grać na amidze 500 ( moze niektórzy z programistów nawet nie wiedzą co to ) . Duży żal mam do BBxaara , bo tłumaczenie że coś tam się przekazuje , to gówno nie tłumaczenie .
Przekazywanie , żądanie czegoś , to niełatwe zadanie , ale jak się ma jaja i odpowiednią wiedzę to można , jedynie czego nie można to parasola w dupie otworzyć .
PYTANIE - CZY CELEM JEST ZAKOŃCZENIE GRY , BO TO CO SIĘ DZIEJE NA TO WSKAZUJE ?
Szyderczo odpowiem cytatem- "Jak żyć Panie Premierze"
ergen770
04.02.2014, 09:40
Szyderczo odpowiem cytatem- "Jak żyć Panie Premierze"
Taki klimat...
i jak zwykle nie ma info że coś jest sp.....ne , po kazdej konserwie już powinna być obserwacja chociażby forum , gdzie ludzie piszą co zostało zrąbane i podanie jakiegoś komunikatu ..... ale mi się marzy :(
von_Flaschke
04.02.2014, 10:19
Wy coś z tym robicie? cała gra się sypie, do wieczora nie zrobiłbym spisu błędów jakie się pojawiły po konserwie, zróbcie krótką przerwę i wgrajcie z powrotem co było do wczoraj
a mi się zaczyna marzyć ZMIANA PRZEDSTAWICIELSTWA UBISOFT W POLSCE , bo widzę że nie wypełniaja swoich obowiązków jak trzeba , w normalnej firmie na zbity pysk by polecieli , czego przykładem jest tutaj BB-xaar , wiesz mi gościu ze dając namiary do swojego szefostwa , też będę przekazywał gotowe wiadomości o błędach w grze które przeczytałeś na forum
Wy coś z tym robicie? cała gra się sypie, do wieczora nie zrobiłbym spisu błędów jakie się pojawiły po konserwie, zróbcie krótką przerwę i wgrajcie z powrotem co było do wczoraj
Tak jakby wersja z wczoraj była dobra... zróbcie przerwę 2 dni i wgrajcie to co było 3 miesiące temu.
Tak jakby wersja z wczoraj była dobra... zróbcie przerwę 2 dni i wgrajcie to co było 3 miesiące temu.
ja myślę że może wersje z 2012 roku i pomału od nowa to wszystko wprowadzać :)
von_Flaschke
04.02.2014, 10:31
przynajmniej dało się grać, teraz wcale
masakra....... Wszystko mi padło.. (44 lvl). Pola mają 4 szt.. Padają i same się odbudowują do 4 szt.. I UWAGA!! dostałem BANA na godzinę od grigorego za mówienie o problemie..
masakra....... Wszystko mi padło.. (44 lvl). Pola mają 4 szt.. Padają i same się odbudowują do 4 szt.. I UWAGA!! dostałem BANA na godzinę od grigorego za mówienie o problemie..
Aż się dziwię że ja jeszcze bana nie dostałem , może dlatego że jestem tu rzadkim gościem :)
To pisz jeszcze trochę to dostaniesz hehe :)
Tornados
04.02.2014, 10:51
Tylko tyle w tym temacie
Pinoccio
04.02.2014, 10:54
Kopalnie stają z zasobami 1, 2, lub 3 i co dalej? Nie można ich usunąć. Pozostało mi jeszcze jedno złoże marmuru, za kilka godzin i ono padnie a geolodzy wykrywają zasobne w ilości 1, 2 bądź 3 szt. 3 Kopalnie złota zostały pobudowane natychmiast, fast and speed building the settlers :-))
Carbonara
04.02.2014, 11:03
ale pięknie potrafili to skopać, wszystko ustawione co do sekundy, leśniki na drwale, silosy na gospodarstwa, marmury tak, że jak znajdę 2 razy dziennie to robią całą dobę, i wszystko padło... koło drwali pustynia, silosy nie nadążają bo pola znikają, a miałem zawsze na plusie, a marmur po 3, 4 i 7 złóż i koniec. Czas wszystko uśpić i wrócić chyba jak to naprawią.
Igorb1985
04.02.2014, 11:06
ale pięknie potrafili to skopać, wszystko ustawione co do sekundy, leśniki na drwale, silosy na gospodarstwa, marmury tak, że jak znajdę 2 razy dziennie to robią całą dobę, i wszystko padło... koło drwali pustynia, silosy nie nadążają bo pola znikają, a miałem zawsze na plusie, a marmur po 3, 4 i 7 złóż i koniec. Czas wszystko uśpić i wrócić chyba jak to naprawią.
Dokładnie mam taki sam plan zatrzymałem 355 budynków i robię sobie urlop od gry.
A ja mam po raz kolejny,,Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie'' Pięknie przez ostatni miesiąc 2 tygodnie grać nie szło. Nie ma co pięknie się zapowiada. To chyba przestaje mieć większy sens jak tą grą się zajmują gimnazjaliści na lekcjach informatyki.
Jak zwykle pewnie przerwa do następnej konserwy więc tydzień odpoczynku. Brawa dla informatyków!!!
Chyba coś się zmieniło :) Padły pola :)
Chyba coś się zmieniło :) Padły pola :)
Raczej nie padły.
Zauważyłem, że jak do jednego pola gdzie np. jest 4 jednostki zboża ustawione są co najmniej dwa gospodarstwa na lvl 4 to gra się gubi, nie wie który z nich ma zakończyć wydobycie surowca. Pomaga wyburzenie i postawienie na nowo pola.
Podobnie jest jak zostaje na polu minimalnie większa ilość niż lvl gospodarstwa a do pola są przypisane co najmniej dwa gospodarstwa to też nie potrafi zakończyć zbierania zboża z pola.
po tych wszystkich wpisach , nie tylko w moim wątku widać , że pomimo problemów zarąbistych , bo tym razem to już jest masakra ludzie dalej są na wyspach ...cóż BB to widzi i olewa graczy dalej , bo po co się męczyć , dalej się logują , klej kupują - biznes się kręci
A ja mam po raz kolejny,,Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie'' .....
Zanuce Klasykiem...)))Mam tak samo jak Ty....