Zobacz pełną wersję : Forum Plany na rok 2014...
kinia19910
02.02.2014, 03:25
Witam
Jako że z okazji Nowego Roku robi się podsumowania (a mamy już luty)
A BB nie kwapi się aby takie posumowanie zrobić postanowiłam ich wyręczyć :D
Plany BB na rok 2013 były następujące:
OKIENKO NOWOŚCI niestety nie doczekaliśmy się
PRZYGODY EKONOMICZNE jak wyżej
NOWE OKIENKO WIADOMOŚCI jest ale jego działanie to już inna kwestia ;) nadal nie ma skrzynki nadawczej :mad:
MENU GWIAZDY: FILTRY niestety nie doczekaliśmy się
SYSTEM BADAŃ jest :) pytanie brzmi czy i kiedy obejmie generała
ZWIĘKSZENIE MAKSYMALNEGO POZIOMU niestety nie doczekaliśmy się
Elementy Player versus Player (PVP) jak wyżej
Chciałabym aby BB_ Xaar ustosunkował się do tego posta.
Myślę, że wielu graczy chciałoby wiedzieć czy elementy, których jeszcze nie wprowadzono dalej są w planach , czy odeszły w niepamięć.
Jeśli są w planach, to kiedy (???) możemy się ich spodziewać?
Proszę też o plany na rok 2014 :)
Było zapowiadane między innymi burzenie skał i Bank Gildii - kiedy zostanie to wprowadzone?
W zamierzchłej przeszłości obiecywaliście też karczownika...
Zapraszam do komentarzy... :)
ser_Lucas
02.02.2014, 03:31
Tego nawet najstarsi górale nie wiedzą ^^
Cytuje źródło (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14816-Pami%C4%99tnik-dewelopera)
Pamiętnik dewelopera 2012 - aktualizacja
....
Nowe okno informacyjne zawierające listę zmian, wiadomości z gry, informacje o wydarzeniach itd. (zaplanowano na: listopad)
http://static.cdn.ubi.com/0034/archive/Forum_pl/Pictures/2012-07_Newsy.jpg
Przygody ekonomiczne (zapowiedziana na: listopad)
Funkcje dla poziomów 50+: Podniesienie maksymalnego poziomu + system naukowy + nowe budynki (zapowiedziane na: listopad + grudzień)
Zdaje sobie sprawę, że dla Ulepszonego Silosu plany trzeba było przesunąć o 18 miesięcy :P
kinia19910
02.02.2014, 04:04
system naukowy to chyba to samo co system badań.
nie tylko silos jest powodem :P szkólka egzo, kopalnia granitu i inne bzdety :P
Brawo kinia. Najwyższy czas wskazać palcem kłamców
post konkretny i merytoryczny - ciekawe jaka będzie odpowiedź, o ile będzie ;)
na tyle na ile mi wiadomo, to wlasnie ze wzgledu na te obsuwy BB zaprzestalo deklarowania nowosci na rok do przodu, wiec teraz pewnie tez zadnych informacji od nich nie wyciagniesz ;p
czyli ogolnie tak jak do tej pory, jak sie pojawi to bedziesz wiedziec kiedy sie pojawilo ;p
na tyle na ile mi wiadomo, to wlasnie ze wzgledu na te obsuwy BB zaprzestalo deklarowania nowosci na rok do przodu, wiec teraz pewnie tez zadnych informacji od nich nie wyciagniesz ;p
czyli ogolnie tak jak do tej pory, jak sie pojawi to bedziesz wiedziec kiedy sie pojawilo ;p
No tak, szkoda tylko, że te obsuwy nastąpiły - takie można odnieść wrażenie - dlatego, że BB zajmowało się czymś innym niż deklarowało się zająć. Już nie mówię o PvP, bo wiadomo, że to kupa roboty. Ale na przykład sortowanie i filtry (np zakładka "przygody") w menu gwiazdy? Toż to tydzień pisania, miesiąc na tsostesting i radocha dla wszystkich...
Niemniej jednak, rzecz na którą obecnie czekam w TSO najbardziej, to... właśnie wypasiony dziennik dewelopera, nawet z obietnicami bez pokrycia ;)
E: I z obrazkami. Dużą ilością obrazków.
Piotru70
02.02.2014, 13:36
Jeden z dziesięciu powiedział że zrobi nowe okno "Nowości" i na dwa lata zniknął z drużyny. Jako że ta nowość jest szczególnym priorytetem aby przyciągnąć graczy. Połowa Teamu też porzuciła obowiązki aby śledzić rozwój "niepotrzebnego" wmawiając sobie że spełniają oczekiwania graczy. Głównym nurtem przewodnim gry jest PAY-PER-PAY graczy za nic nierobienie teamu. Dlatego wszelkim obowiązkiem jest co jakiś czas zrobić promocje bo gracze nie oczekują niczego innego jak klejnotów. Plany przesunięte blisko o dwa lata? To nie problem emeryci, jeszcze trochę pociągniecie i może dożyjecie wprowadzenia pierwszych planów. ;]
Xaar weź się wypowiedz bo mi nie chce się grać już, trochę gra się znudziła.
jurand59
02.02.2014, 14:28
dużo rzeczy wymieniłeś których się nie doczekaliśmy.Natomiast doczekaliśmy się idiotycznych zadań związanych z epickim składem drewna np.(miej w posiadaniu 2 tartaki egzotyczne 5lvl wydaj 1300 monet) i za to zadanie dostaniesz 150 monet.Wg. mnie niech się oni w mózg lepiej drapną zanim jakieś zadanie wprowadzą.
Carbonara
02.02.2014, 14:35
Xaar ma wolne, w końcu weekend jest, a w BB nikt nie pracuje.
To jest niesamowite zjawisko socjologiczne w sumie, że w taką grę, z taka ilością bugów, i z takim a nie innym traktowaniem przez support, i BB opiekuna, wciąż gra tyle osób... ktoś to powinien naprawdę porządnie zbadać i przeanalizować, bo to jest lekko chore.
kinia19910 - super post. tak trzymać.
GrzechuGrek
02.02.2014, 19:34
dużo rzeczy wymieniłeś których się nie doczekaliśmy.Natomiast doczekaliśmy się idiotycznych zadań związanych z epickim składem drewna np.(miej w posiadaniu 2 tartaki egzotyczne 5lvl wydaj 1300 monet) i za to zadanie dostaniesz 150 monet.Wg. mnie niech się oni w mózg lepiej drapną zanim jakieś zadanie wprowadzą.
To, co wymieniłeś to pikuś(wszak tych budynków zawsze można nie kupić) w porównaniu z największym syfem jaki bez wątpienia jest zmiana w interfejsie gildii polegająca na ukrywaniu listy członków danej gildii przed innymi graczami!
Jeżeli jest coś bardziej idiotycznego od tego co nadmieniłem, to tylko ich żałosne tłumaczenie o jakiejś "ochronie danych osobowych"(autentyczne tłumaczenie Xaar'a)..
jak już było pisane i jest pisane. Widać że gra zbliża się ku śmierci naturalnej tak jak większość gier przeglądarkowych. A rzecznicy i tak mają to za przeproszeniem w czterech literach. Jedyne info jakie dostaniemy to zapewne że klejnoty dalej można kupować, bo jeszcze muszą się nachapać nim ludzie odejdą.
kinia19910
03.02.2014, 11:44
Xaar ma wolne, w końcu weekend jest, a w BB nikt nie pracuje.
To jest niesamowite zjawisko socjologiczne w sumie, że w taką grę, z taka ilością bugów, i z takim a nie innym traktowaniem przez support, i BB opiekuna, wciąż gra tyle osób... ktoś to powinien naprawdę porządnie zbadać i przeanalizować, bo to jest lekko chore.
kinia19910 - super post. tak trzymać.
Tak.. w weekend tam chyba, rzeczywiście nikt nie pracuje (nad niczym ważnym) bo żeby wklepać Happy Hours na klejki ktoś się zawsze znajdzie.
Może i granie w TSO jest chore, ale na tym bazuje BB... i zdziwi się bardzo jak ludzie zaczną masowo usuwać konta, ale wtedy będzie za późno...
I nie mówcie mi o nowych graczach, bo jak ktoś słusznie zauważył w innym temacie oni grają głównie do osiągnięcia 12 lvl, aby zdobyć punkty w jakiejś tam innej grze... Albo dzieciaki, które jak wiadomo, szybko się nudzą.
A nowi gracze, którzy jednak przekroczą 12 lvl i chcą grać dalej nie są już tak cierpliwi jak my :)
Dzięki. nie chciałam się zbytnio rozwodzić... miało być krótko, zwięźle i na temat :P
Temat ten doskonale pokazuje, że obecna forma pamiętników spełnia swoje zadanie nieco lepiej, niż ta poprzednia. ^^
Niestety nie mogę podać żadnych konkretnych terminów, zamiast tego odniosę się do Twojej listy, kinia19910. :)
Okienko nowości jest nadal w planach, przygody ekonomiczne są nadal w planach, dalsze usprawnienia poczty w grze są nadal w planach (część zostanie wprowadzona dziś w nocy). Dalsze rozwijanie systemu badań jest w planach, elementy PvP również.
Natomiast jeśli chodzi o filtr w menu gwiazdy: w planach są ogólne usprawnienia interfejsu, jednak nie dysponuję jeszcze konkretną listą modyfikacji.
To sie duzo dowiedzielismy .... Plany, plany, plany .... dzieki BB.
http://emoty.blox.pl/resource/rotflwt.gif
(...)
Niestety nie mogę podać żadnych konkretnych terminów,(...)
(...) nadal w planach, (...) nadal w planach, (...) nadal w planach (...) jest w planach, elementy PvP również.
Natomiast jeśli chodzi o filtr w menu gwiazdy: w planach (...)
A poza planistami ktoś w BB pracuje?
Heh to jest jak polska polityka... Każdy obiecuje a na koniec co jest....... No gówno! :(
A poza planistami ktoś w BB pracuje?
rzecznicy, sprzątaczki i ludzie od cateringu.
no i informatycy, co nic nie robią :)....
No robią:
- jedzą
- śpią w pracy po ciężkim ostatnim dniu
- jedzą
- to co każdy człowiek robi :)
Van-de-Lord
03.02.2014, 16:18
Aż dziwne są te plany skoro wcześniej potrafią wprowadzić pełno zbędnych bajerów a to na co czekamy tylko w planach (a może aż w planach)
kinia19910
04.02.2014, 13:35
Temat ten doskonale pokazuje, że obecna forma pamiętników spełnia swoje zadanie nieco lepiej, niż ta poprzednia. ^^
Niestety nie mogę podać żadnych konkretnych terminów, zamiast tego odniosę się do Twojej listy, kinia19910. :)
Zapomniałeś o czymś Xaar:
ZWIĘKSZENIE MAKSYMALNEGO POZIOMU niestety nie doczekaliśmy się
Okienko nowości jest nadal w planach, przygody ekonomiczne są nadal w planach,
elementy PvP również.
(....) dalsze usprawnienia poczty w grze są nadal w planach (część zostanie wprowadzona dziś w nocy).
I dobrze :P mam nadzieję, ze nie napiszę tu zaraz , że nie działa ;D
Dalsze rozwijanie systemu badań jest w planach
SYSTEM BADAŃ jest :) pytanie brzmi czy i kiedy obejmie generała ?
Natomiast jeśli chodzi o filtr w menu gwiazdy: w planach są ogólne usprawnienia interfejsu, jednak nie dysponuję jeszcze konkretną listą modyfikacji.
Rozumiem, że dysponujesz datami co do powyższych...
Skoro nie macie konkretnych planów na rok 2014, tylko wszystko "jest w planach" to odnieś się do brakujących rzeczy, poniżej kolejne:
Było zapowiadane między innymi burzenie skał i Bank Gildii - kiedy zostanie to wprowadzone?
W zamierzchłej przeszłości obiecywaliście też karczownika...
kinia19910
05.02.2014, 12:16
Aż dziwne są te plany skoro wcześniej potrafią wprowadzić pełno zbędnych bajerów a to na co czekamy tylko w planach (a może aż w planach)
Właśnie "aż w planach".. i to odkąd pamiętam.. :P
oni dopiero planują plany, narazie służmy tylko jako króliki doświadczalne przed wgraniem zrealizowanych, nieudanych planów na zagraniczne serwery.
kinia19910
06.02.2014, 11:59
Też mam takie wrażenie. Xaar milczy, bo nie napisze przecież że nie zwiększą max lvl :P
kinia19910, zwiększenie maksymalnego poziomu nadal jest w planach, nie zostało anulowane. :P
I tak, zdaję sobie sprawę z tego, jak to brzmi: wiele planów, mało konkretów. Niestety jednak na chwilę obecną nie mogę podać żadnych dat. Choćby dlatego, że staram się uczyć na błędach. :) W przeszłości pamiętnik developera pojawiał się zdecydowanie rzadziej, zawierał on też dużo dat.
A jakby był tego rezultat?
Spore niezadowolenie w przypadku opóźnień. A jak pokazuje doświadczenie, niektórych opóźnień nie da się uniknąć. Silnik gry jest rozwijany cały czas, codziennie wiele osób wprowadza modyfikacje w kodzie gry, większe lub mniejsze. Jeśli po wgraniu aktualizacji okaże się, że pojawiły się jakieś krytyczne utrudnienia, zespół programistów musi przeanalizować zaistniałą sytuację. W niektórych przypadkach jest to równoznaczne z opóźnieniem części nowości.
Myślę jednak, że jeden z najbliższych pamiętników zaprezentuje chociaż część z dalszych planów. Mogę więc jedynie poprosić o jeszcze trochę cierpliwości. :)
kinia19910
06.02.2014, 12:35
kinia19910, zwiększenie maksymalnego poziomu nadal jest w planach, nie zostało anulowane. :P
Mam nadzieję.
I tak, zdaję sobie sprawę z tego, jak to brzmi: wiele planów, mało konkretów. Niestety jednak na chwilę obecną nie mogę podać żadnych dat. Choćby dlatego, że staram się uczyć na błędach. :) W przeszłości pamiętnik developera pojawiał się zdecydowanie rzadziej, zawierał on też dużo dat. (...)
Ale coś konkretnego było, a nie tak jak ostatnio.. Ulepszony Silos na testowym... a co mnie to obchodzi tak naprawdę? :P jak będę chciała wiedzieć "co w trawie piszczy" na testowym to się tam zaloguję ;)
Jeśli po wgraniu aktualizacji okaże się, że pojawiły się jakieś krytyczne utrudnienia, zespół programistów musi przeanalizować zaistniałą sytuację. W niektórych przypadkach jest to równoznaczne z opóźnieniem części nowości.
Xaar... wiesz jak to brzmi ;) przecież konserwa= coś zepsute :P Wgrywajcie nowe rzeczy na testowy, ile razy mamy Wam to powtarzać?
Myślę jednak, że jeden z najbliższych pamiętników zaprezentuje chociaż część z dalszych planów. Mogę więc jedynie poprosić o jeszcze trochę cierpliwości. :)
No, dobra.. powiedz chociaż czy ten "Pamiętnik... " jeszcze w tym m-cu będzie?
Lepiej niech nie mówi, powie, a znowu będzie opóźnienie i marudzenie ^^
Pamiętnik pamiętnikiem (też czekam z niecierpliwością), ale co by nie mówić, widać miłą zmianę w postaci dyskusji BB z graczami. Dzięki takim wypowiedziom (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/34106-Plany-na-rok-2014...?p=138090&viewfull=1#post138090) wiemy, że nikt nie ma nas w poważaniu. Do tej pory miewałem wrażenie, że to właśnie w tym aspekcie cały ten projekt balansuje na bardzo cienkiej linie. Jeszcze tylko przydałoby się trochę pokory i odwagi w podejmowaniu niewygodnych tematów (zamiast ich usuwania) i moglibyśmy naszego CM i moderatorów stawiać za wzór dla innych gier :)
Ja na tej fali hejtu i wytykania błędów chciałbym się wyłamać i zapytać czy zespół programistów odpowiedzialny za poprawki pracuje w Polsce czy jest to zagraniczny oddział BB a wy tylko spolszczacie łatki. Również oczekuję jakości gry ale znam minimalnie temat i niewykluczone że wieszacie psy na nie tym człowieku co trzeba.
kinia19910
06.02.2014, 12:58
Pamiętnik pamiętnikiem (też czekam z niecierpliwością), ale co by nie mówić, widać miłą zmianę w postaci dyskusji BB z graczami. Dzięki takim wypowiedziom (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/34106-Plany-na-rok-2014...?p=138090&viewfull=1#post138090) wiemy, że nikt nie ma nas w poważaniu. Do tej pory miewałem wrażenie, że to właśnie w tym aspekcie cały ten projekt balansuje na bardzo cienkiej linie. Jeszcze tylko przydałoby się trochę pokory i odwagi w podejmowaniu niewygodnych tematów (zamiast ich usuwania) i moglibyśmy naszego CM i moderatorów stawiać za wzór dla innych gier :)
Z przyjemnością mogę się zgodzić :) szkoda, że to tak krótko trwa (komunikacja z graczami).Mam nadzieję, że tak pozostanie. Ktoś z BB mógłby też czasem zajrzeć na serwery jak to dawniej bywało :)
Ja na tej fali hejtu i wytykania błędów chciałbym się wyłamać i zapytać czy zespół programistów odpowiedzialny za poprawki pracuje w Polsce czy jest to zagraniczny oddział BB a wy tylko spolszczacie łatki. Również oczekuję jakości gry ale znam minimalnie temat i niewykluczone że wieszacie psy na nie tym człowieku co trzeba.
Ja tylko chcę informacji a kierowałam wypowiedzi do Xaar'a bo w końcu jest CM i na tym jego robota polega ;)
Wg mnie jest to zagraniczny oddział, ale Xaar jest łącznikiem między BB a graczami i jego zadanie polega na tym, żeby info w obie strony przekazywać :)
Ja tylko chcę informacji a kierowałam wypowiedzi do Xaar'a bo w końcu jest CM i na tym jego robota polega ;)
Wg mnie jest to zagraniczny oddział, ale Xaar jest łącznikiem między BB a graczami i jego zadanie polega na tym, żeby info w obie strony przekazywać :)
Więc przekażmy mu wyrazy niezadowolenia a nie podpisujmy pod błędami programistów których nie widział na oczy. Pewnie nawet nie wie co jest w paczce którą każą im wgrać na serwer. Ja też jestem niezadowolony (jestem od kiedy mi powiedzieli że oni nie zmienią gry i że to ja mam sobie zmienić przeglądarkę), ale nie lubię obrywać za błędy innych.
kinia19910
06.02.2014, 13:28
Przekazuj, masz prawo. Ale nie odbiegajmy od tematu.
twigbamboo
06.02.2014, 14:38
Programują pewnie w Niemczech. A zespół programistów? To już zależy kogo przyjmą. Ogłoszenia o pracę na stronie BB widnieją. Także składać aplikację z zaznaczeniem " do gry Settlers Online" :)
Mają takie zasady, także jak Xaar będzie miał pozwolenie na jakieś przybliżenie daty, to napiszę.
AndyKozakow
06.02.2014, 14:50
:)
Jaki zespół?
Jeden Kazio za 10 euro na godzinę to nie zespół :)
kinia19910, niestety nie wiem, czy wspomniany pamiętnik pokaże się jeszcze w tym miesiącu, czy innym.
Jest dokładnie tak, jak piszesz, twigbamboo. Gdy pojawi się bardziej oficjalne potwierdzenie, pojawi się także więcej informacji. ^^
kinia19910, niestety nie wiem, czy wspomniany pamiętnik pokaże się jeszcze w tym miesiącu, czy innym.
Jest dokładnie tak, jak piszesz, twigbamboo. Gdy pojawi się bardziej oficjalne potwierdzenie, pojawi się także więcej informacji. ^^
Witam xaar , ok można się zgodzić z tym że nie masz opcji co do pisania planów naszej gry , ale nie mogę pojąć dlaczego jest tak żle z komunikacją w stosunku do graczy , czego przykładem jest dzisiejszy poranek , sam kiedyś pisałes żeby zaglądać na profil do FB , i co ... i nic zero informacji , a ta komunikacja w razie jakiejś nieprzewidzianej awarii na pewno by ostudziła temperament graczy , w tym mój :)
nosiekleeds
06.02.2014, 18:40
jest nadal w planach, w planach, są nadal w planach . jest w planach, również.
w planach , .
zapomniałes dodac ze zamkniecie polskich serwerów tez jest "w planach"
dobrze ze u was "w planach" to nic wiecej jak stad do wiecznosci
jemen2, główny "problem" polega na tym, że nie jestem wróżką. :) Zamiast bawić się we wróżenie z dłoni czy fusów, muszę czekać na potwierdzenie wszystkich informacji, które przekazuję dalej. Gdy tylko udało mi się potwierdzić usterkę w nieco bardziej oficjalny sposób niż "u mnie nie działa", dodałem wpis na Facebooku.
Nie zrozum mnie źle, doskonale rozumiem Twoje niezadowolenie. Jako gracz również chciałbym być natychmiast informowany o ewentualnych utrudnieniach, niestety jednak nie zawsze jest to możliwe. Mogę obiecać, że postaramy się usprawnić proces komunikacji w przyszłości, jednak nie jest to coś, co może zostać zmienione w ciągu 5 minut.
dzięki za odpowiedż , ale właśnie gdybyś napisał , że wiesz , u Ciebie też nie działa , jestem w trakcie wyjaśniania , to przyznasz chyba że inaczej by to wyglądało :) I wybacz przejrzałem wpisy na profilu FB , nie widzę żadnego Twojego wpisu z dnia dzisiejszego , a gracze alarmowali od rana że nie mogą się zalogować .
jemen2, takie coś mogę napisać np. na czacie, podczas ogólnej rozmowy. Na forum nieco mniej, no ale nadal by to przeszło. :)
Sprawa ma się nieco inaczej jeśli chodzi o główne kanały informacyjne (np. strona główna czy Facebook). Tak czy inaczej, postaramy się usprawnić komunikację w przyszłości. :)
kinia19910
06.02.2014, 19:38
Był wpis Xaara na fb...
Komunikacja pozostawia wiele do życzenia, jednak jest o wiele lepsza niż parę miesięcy temu.
Ale nie tego dotyczy ten wątek :)
Xaar, dziękuję za odpowiedzi :)
Piotru70
06.02.2014, 19:42
jemen2, takie coś mogę napisać np. na czacie, podczas ogólnej rozmowy. Na forum nieco mniej, no ale nadal by to przeszło. :)
Sprawa ma się nieco inaczej jeśli chodzi o główne kanały informacyjne (np. strona główna czy Facebook). Tak czy inaczej, postaramy się usprawnić komunikację w przyszłości. :)
Xaar Powiedz lepiej co z planami PvP i wyższym lvl bo ja nie mam co robić w tej grze. A logować się codziennie po to aby raz na pół roku zburzyć silosy i zbudować trochę "nowsze" jest żenadą przez duże Ż.
Van-de-Lord
06.02.2014, 21:25
Niech BB zatrudni wróżbitę Macieja żeby przepowiadał czy będą błędy po konserwie :D
To ze beda to i ja moge przepowiedziec.
Xaar Powiedz lepiej co z planami PvP i wyższym lvl bo ja nie mam co robić w tej grze.
plany jak sama nazwa wskazuje sa w planach.
kinia19910
06.02.2014, 21:36
To ze beda to i ja moge przepowiedziec.
taak.. ja też :P nawet zakłady mogę przyjmować co następnym razem zepsują :P
Ulepszony Silos na testowym... a co mnie to obchodzi tak naprawdę? :P jak będę chciała wiedzieć "co w trawie piszczy" na testowym to się tam zaloguję
kinia19910 tutaj kompletnie nie masz racji. informacje co się pojawia na testowym sa bardzo dobrą rzeczą, ponieważ grac się tam nie da z racji ciągłych resetów wiec codziennie tam wchodzic jest bez sensu. informacja co i że się pojawiło jest dobra bo zainteresowani moga wejsc, pomoc w trestach przy okazji patrzac co i jak działa i czego się spodziewać. pozwala to uniknac pozniej dziecinady typu "jak wyglada na piatym levelu budynek" godzine po wprowadzeniu go na nasze serwery. pozwala przygotowac czesto surowce, bo wiadomo jakie beda potrzebne. gospodarczo sie nastawic, bo wiadomo czego sie spodziewac. bo opisy co bedzie sa czesto bledne albo nic nie mowiace.
wiec tak, info co natestowym jest, jest dobra rzeczą.
narzekasz z niewywiazywaniasie z terminow, a gdy dostajesz odpowiedz, ze aby tego uniknąć, nie chcą podawać terminów, ty się ich domagasz. może psycholog Ci potrzebny bo się do swoich słów i żalów nie potrafisz ustosunkować. zdeklaruj sie czy chcesz lewo czy prawo a nie jęczysz jak stara baba na wszystko co Ci się daje. brak odpowiedzi to jeczenie, odpowiedz to jeszcze wieksze jeczenie. wyjasnienie, znowu doczepki.
Każdy ma mase pytań o konkrety ale chyba wiesz, że konkrety to słowo którego w BB nie znają więc daruj sobie dziecinne czepianie się każdego słowa odpowiedzi
kinia19910
07.02.2014, 02:29
kinia19910 tutaj kompletnie nie masz racji. informacje co się pojawia na testowym sa bardzo dobrą rzeczą,(...) informacja co i że się pojawiło jest dobra bo zainteresowani moga wejsc, pomoc w trestach przy okazji patrzac co i jak działa i czego się spodziewać. Chodziło mi o to, że niekoniecznie takie info powinno pojawiać się w "Pamiętniku...". Wcześniej w "Pamiętniku..." pojawiało się tylko info co będzie wprowadzone na "normalnych" serwerach. Natomiast wszelkie nowości z testowego były zapowiadane na głównej stronie. Nie wiem, czy kiedykolwiek brałeś udział w testowaniu... Godzina rozpoczęcia testów też była podawana. :)
narzekasz z niewywiazywaniasie z terminow, a gdy dostajesz odpowiedz, ze aby tego uniknąć, nie chcą podawać terminów, ty się ich domagasz.(..)więc daruj sobie dziecinne czepianie się każdego słowa odpowiedzi
Domagam się :) bo część rzeczy obiecali blisko 2 lata temu i temat umarł. Teraz przynajmniej wiemy, że z tego nie zrezygnowali. Poza tym - kto pyta- nie błądzi :) spróbować nie zaszkodzi, bo a nuż coś Nam powie... :) Tym sposobem wiemy,że część rzeczy pojawi się w kolejnym "Pamiętniku...". szkoda, że nie wiemy kiedy :P widocznie nie skończyli nad tymi rzeczami pracować.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale podziękowałam Xaar'owi za odpowiedzi widząc, że nic więcej z niego nie wyciągnę ;-)