Zobacz pełną wersję : zmiana nicka w grze
bestmenow
30.01.2014, 11:57
Chciałabym dowiedzieć się jak to jest naprawdę z możliwością zmiany nicka w grze? Wiem, że są osoby którym zostały zmienione nicki-więc da się. Ja natomiast już od bardzo długiego czasu nie mogę się o to doprosić. Wczoraj otrzymałam kolejną odp. od supportu, ze jest to niemożliwe ze względów technicznych, gdyż zmiana nicka spowodowałaby utratę dostępu do... CZATU :D. Nie przekonuje mnie takie wyjaśnienie, gdyż przecież osoby które zmieniły nicka dalej grają w ta grę bez problemów. Więc dlaczego jedni mają taką możliwość, a inni nie?
Van-de-Lord
30.01.2014, 12:08
Niech lepiej nie kombinują nic z tym bo znów się okaże że na liscie mam 4x tą samą osobę albo ze znajomy widzi mnie online a ja go nie widzę.
EX_Zakrecony
30.01.2014, 12:08
Tak jak odpisał support, na chwilę obecną nicki nie są zmieniane gdyż może to spowodować spore problemy z czatem i oznaczaniem aktywności. Owszem wcześniej nicki były zmieniane, ale od czasu jak pojawiły się problemy to zostało to zawieszone do odwołania i zmiany są wykonywane tylko w wyjątkowych sytuacjach.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Choć i wcześniej pojawiały się problemy po zmianie nicka z czatem. Mnie na ten przykład czat zniknął na ponad tydzień i (o lol) zniknęli mi wszyscy znajomi :)
GreenLands
30.01.2014, 12:12
a mnie zastanawia dlaczego chcesz zmienić NICK ?
że co dziś jesteś pan X a jutro Y ?
druga sprawa że powinna być stosowna informacja o tej nazwie,
ja się rejestrując byłem przekonany że to ma być nazwa mojej wyspy :-)
ahahah, ale masz bardzo ładny nick :)
bestmenow
30.01.2014, 12:24
może mam pewien powód.
Wystarczyła by mi tylko jedna taka mozliwość, a nie x-razy.
Wiec zostaje mi albo zrezygnować z gry, albo cóż zacząc od nowa.
a mnie zastanawia dlaczego chcesz zmienić NICK ?
że co dziś jesteś pan X a jutro Y ?
Ciekawostkę zapodam.
Gram sobie w ogame i tam można bardzo łatwo zmienić nick. Jest też pewien typ, albo i dwóch, raz gra jeden, a raz drugi na jednym koncie, nick zmieniał się co ok tydzień, albo to jakaś zmyłka jest. I raz ktoś postanowił wyciąć numer, na podstawionym koncie zmienił nick na jeden z tamtego konta. Pierwszy właściciel nicka się potem pieklił na forum że mu nick ukradli, że chamstwo itd, tyle że sam też był cham i złodziej.