Zobacz pełną wersję : Ogólny problem gry
SmakoszDMK
26.01.2014, 19:05
Od jakiegoś czasu mam problem z interfejsem gry mianowicie chodzi o to ze nic nie działa tak jak powinno, czat gry się blokuje nie pokazuje wiadomości zmiana zakładek zwiesza się i tez nic się nie dzieje , menu gwiazdy nie wyświetla nic po za zasobami gienków nie widać, premoi nie widać, wladka to samo zmiana karty z zasobami nie pokazuje nic więcej niz zbedne kolekcje eventowe, Relogi nie pomagają, usuwanie ciasteczek tez nie
Nie otwieraj introligatora (i możliwe że jeszcze jakiś budynki/zakładki) bo po tym zaczyna się sypać (przynajmniej u mnie)
ps. daj znać czy pomaga, bo sam jestem ciekawy
TorukMakto
27.01.2014, 09:06
Witam
Mam ogólnie ten sam problem. Długo ładuje się gra, niepoprawne wyświetlanie, produkcja wojska (przeciągam do końca pasek - jest 25/25 jednostek a suwak nie jest na końcu....). Zauważyłem ten problem po aktualizacji flasha ...
SmakoszDMK, czy jesteś w stanie odtworzyć problem ponownie? Czy może sytuacja przedstawiona na screenach była jednorazowa?
TorukMakto, problem z suwakiem zostanie naprawiony dziś w nocy (o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem), to nie ma związku z flashem.
to do wyzej wymienionych dodam jeszcze cos takiego, chcialam tylko studnie wyburzyc,a tu taki alarm i grafika sugerujaca kopalnie klejnotow (ktorej nawet nie mam na wyspie)
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2je64bs&s=5#.UuY0FbTdgdU
wcześniej takie ostrzeżenie było przy wyburzaniu arktycznej kopalni i kopalni klejnotów, ale teraz rozszerzyli na inne budynki które maja zasób czegoś a które nie wracają do menu gwiazdy po zburzeniu i nie zabierają patentów, czytaj studnie, pola a w niedalekiej przyszyci i kopalnie granitu i szkółki egzo, to jest zamierzone wiec sie nie przejmuj :p
SmakoszDMK
29.01.2014, 14:47
SmakoszDMK, czy jesteś w stanie odtworzyć problem ponownie? Czy może sytuacja przedstawiona na screenach była jednorazowa?
TorukMakto, problem z suwakiem zostanie naprawiony dziś w nocy (o ile wszystko pójdzie zgodnie z planem), to nie ma związku z flashem.
tak jestem w stanie , zmiana internetu z szybkiego na jeszcze szybszy nie zmienia nic. Mialem cichą nadzieje ze to przez mobilny internet ale nie, gdyż brat korzysta z 100x szybszego internetu i jest problem ten sam. Ogólnie zauważyłem ze od jakiegos czasu mapa laduje sie dość długo i własnie przez to występują takie błędy.
Czesto informuje o tym osoby grajace na czacie ze nie dziala nic i ciezko zrobić cokolwiek.Ponowne screeny wrzuce jak sie zaloguje
Dorka_62
29.01.2014, 18:53
Dzisiaj są duże problemy z logowaniem :)
Kłusownik1
29.01.2014, 19:09
u mnie podobnie, w poczcie mam znalezioną rudę ale w okienku nic - bez rudy i przyjmij
poza tym chciałem wyburzyć zużytą kopalnie rudy i kicha = bez odświeżenia nie dało się nic zrobić http://scr.hu/1hjf/uivx2
mnie sie popsuła karta grafiki w lapku, to już po raz drugi przez ta grę :(
Witam . Czy komuś zniknęło wojsko ?? mam na stanie o 200 żołnierzy mniej choć ostatnio nie robiłam przygód gdzie byliby potrzebni . :(
niedwiad
03.02.2014, 17:22
Tak wojsko znika lub generałowie "cały czas" podróżują.
Nie należy na raz wszystkich posiadanych odsyłać lub wysyłać.
marko221
03.02.2014, 17:46
a mi dzis 2 raz w ciagu minuty wywalilo z gry; kliknelem tylko na akceptacje by być z kimś znajomym
chewymosquito
03.02.2014, 20:21
co jest grane juz zaczeli konserwe czy co? caly dzien problem z wejsciem do gry
GieKSiarz1980
03.02.2014, 21:27
ja też od godz 16 nie mogę się zalogować. Ciągle "W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie."
wyczyszczenie cache nie pomogło. Na wszystkich przeglądarkach tak mam :/
wredniejszy
03.02.2014, 23:16
Mam podobne problemy po ostatniej aktualizacji flesha gra się sypie,nie pomaga czyszczenie ciasteczek.Na wszelki wypadek robiłem reset klika razy wszystkiego co jest podpięte pod sieć i doopa blada.;/ łącznie z modemem i routerem mam na uwadze.
Chwilowe przestoje gry cofanie rzuconych premii,czy oddało ??
Podobnie w koszarach klikam ileś tam razy liczę po jakimś czasie zwłaszcza jak jest zwis (chwilowy)gry ile wojska miałem zrobić ile się robi to samo co z koszami np. wojsko wstawiałem w koszarach surki pobrało a wojska mniej na linij produkcyjnej. itp. w Tym momencie nawet geologów nie mogę wysłać :)
Dla lizusów sprawdzone na kilku przeglądarkach 2x lapek i 1x stacjonarny.
Ps.Fakt część z tego można zwalić na operatora sieci ale nie wszystko.