Zobacz pełną wersję : Gra Nowy budynek farma ulepszona
HektorvI
25.01.2014, 01:41
Witam chcialbym zamiescic tutaj pewna propozycje,jezeli chodzi o zaoszczedzenie miejsca proponuje nie ulepszony silos,tylko ulepszona farme.Taka farma wygladala by jak zwykla,miala by juz wbudowane pole zboza, i nad nia stalby silos cos ala ten pierwszy silos.Raz wygladalo by to estetyczniej,dwa w tedy napewno zaoszczedzilo by sie miejsce po trzecie ulepszony silos wyglada bardzo kitowo,stary silos jest o wiele estetyczniejszy.Zatem polaczyc farme z pierwsza generaja silosa i mamy zarabiste polaczenie, Dal tych co maja juz silos za niewielka oplata np monetami dac mozliwosc polaczenia takiego cacuszka. Z kupca zlikwidowac stare silosy a dac nowe z ate 750 klejek. Co Wy o tym sadzicie?
wbudowane pole zboża i silos... czys ty na głowe upadł ? to de facto by było robienie czegoś z niczego, jak manufaktura czy łowca jeleni. bo nic zewnetrznego nie potrzebujesz ani nie musisz budowac, pilnowac itp. rownie dobrze by mozna powiedziec ze manufaktura ma wbudowanego lesnika, drwala i smolarza.
To raczej gospodarstwo które również będzie działać 3 razy szybciej jak już inni gracze wspominali, ja mając 28 silosów i gospodarstw po takim połączeniu nowego silosa i nowego gospodarstwa żebym uzyskać obecny stan produkcji potrzebowałbym tylko 10 kompletów tego tylko a ile miejsca bym odzyskał - 18 pól, 2 patenty za magazyny oraz 4 pola za pole ze zbożem.
HektorvI
25.01.2014, 12:09
To raczej gospodarstwo które również będzie działać 3 razy szybciej jak już inni gracze wspominali, ja mając 28 silosów i gospodarstw po takim połączeniu nowego silosa i nowego gospodarstwa żebym uzyskać obecny stan produkcji potrzebowałbym tylko 10 kompletów tego tylko a ile miejsca bym odzyskał - 18 pól, 2 patenty za magazyny oraz 4 pola za pole ze zbożem.
Ale nikt nie powiedzial,ze nie mozna przyspieszyc produkcji farmy,oraz wypelniania silosow,a jak postawisz farme z polem i and nim silos to bedzie ladnie i estetycznie,pozatym jest premie x4 do zboza wiec produkcje i tak mozna zwiekszyc:}
Odzyskujemy miejsce i co tam stawiamy? Bo ja nie mam pomysłu, chyba zeby zwiększać produkcje obecna i ciągle pchac surowce do gwiazdy, ale czy to ma jakiś większy sens?
Brak pomysłu na coś innowacyjnego widzę tu.
HektorvI
26.01.2014, 00:14
Odzyskujemy miejsce i co tam stawiamy? Bo ja nie mam pomysłu, chyba zeby zwiększać produkcje obecna i ciągle pchac surowce do gwiazdy, ale czy to ma jakiś większy sens?
Brak pomysłu na coś innowacyjnego widzę tu.
Tzn pisałem to z mysla o graczach któzy miejsca na wyspie nie maja. A moja wizja tego ejst zupelnie inna bardziej estetyczna niz gospodarcza:}
Uranos_old
11.02.2016, 20:11
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 05.02.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos