Zobacz pełną wersję : Gra Epicki Sklad Drewna
mariuszka928
21.01.2014, 18:18
Witam.
Po postawieniu tego skaldu zreszta z wielkim problem znalazlem na niego miejsce,zauwazylem ze nie da sie go przestawiac jak magazynow.Wedlug mnie jest to niestety duzy problem poniewaz po wyburzeniu i powrocie do gwiazdy traci on wszystkie swoje odblokowane ulepszenia!
wiec zakladam ankiete czy ma byc przenoszony czy nie i co sadzicie na ten temat.
koniecznie, co to za żarty ze strony BB jeszcze niech obniżą wymagany poziom, co to ma być dlaczego od 48 lvl'a
EX_Zakrecony
21.01.2014, 19:16
mariuszka928: po wyburzeniu i ponownym postawieniu ulepszenia są nadal dostępne
Hajduk: budynek dostępny jest za magiczną fasolę i za klejnoty, ale kierowany jest do graczy z wyższymi lvl-ami którzy często nie mają miejsca na wyspie a ten budynek zastępuje większą ilość budynków dzięki czemu zyskujemy wolne miejsce.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
damiana1987
21.01.2014, 19:27
dla graczy którzy nie maja miejsca!!! a ile zajmuje miejsca ten skład normalnie paranoja cena i niemożliwość przesuwania to też troszkę nie w porządku
Tornados
21.01.2014, 19:36
Bo on moze 13 smolarzy zastapic matematyka sie klania
Gratuluje nowych zadań i absurdalnych nagród za zadania :P
oddaj surowiec a w nagrodę dostaniesz ułamek surowca którego przed chwilą oddałeś :P
Ale te zadania odblokowują kolejne lvl epickich tartaków, leśników czy smolarzy.
Nie może to być za łatwe, dodatkowo troche zdrenuje rynek z nadmiaru surowców.
To coś w rodzaju opłaty za upgrade budynku.
mariuszka928 tak jak Zakręcony pisze, to co odblokowałeś jest dostępne po ponownym postawieniu budynku, ale wiadomo, wygodniej by było przestawiać, a nie bawić się w wyburzanie.
Daetorian
22.01.2014, 12:06
Mnie tylko ciekawi czemu nie ma drwali w tym budynku?
Mnie tylko ciekawi czemu nie ma drwali w tym budynku?
Nie Ciebie jednego.:)
A ankieta jest bez obrazy ale bez sensu.
Tak jak pytanie "Wolisz ubikację mieć w mieszkaniu czy wolisz wychodek na podwórku?".
Odpowiedź normalnego człowieka jest oczywista, można tylko w ten sposób dowiedzieć się ilu z głosujących to idioci.
Nie Ciebie jednego.:)
A ankieta jest bez obrazy ale bez sensu.
Tak jak pytanie "Wolisz ubikację mieć w mieszkaniu czy wolisz wychodek na podwórku?".
Odpowiedź normalnego człowieka jest oczywista, można tylko w ten sposób dowiedzieć się ilu z głosujących to idioci.
No ja na przykład głupio zagłosowałem ze względu na to, że głupio jest zrobiona ankieta.
Policzysz mnie za dwóch idiotów?