PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Rekompensata za dodatkowe konserwy

Polkjmn
21.01.2014, 14:44
Ja się tak zapytam: kto mi odda moje 2 godziny stracone za patrzenie się w ekran ( o ile konserwa się skończy). Dziś se zaplanowałem robienie krawca i co? i pocałuj się w dupę!!! To jest chore!!! Dzisiejszy dzień jest stracony!! I gówno mi po tym, że będę miał dodatkowe konto premium o godzinie 3 w nocy. Na grzyba mi to!!

Proponuję za każdą dodatkową konserwę dawać następujące odszkodowania:
- dzień premium
- 100 klejnotów
- i coś jeszcze extra jak się dodatkowa konserwa przeciąga :)

Tylko mi nie mówcie, że za dużo wymagam, bo dziś straciłem kupę czasu i nerwów.:mad::mad:

Pyziolek
21.01.2014, 14:54
coś ekstra? to znaczy co? może maja Cię pocałować w dupę?

Ps. ta ankieta jest psu pod ogon (może być bull terrier), bo BB wylewa się na graczy ciepłym moczem.

Polkjmn
21.01.2014, 14:58
nie to znaczy, że dadzą nam na przykład latającego osadnika za przedłużoną konserwę :)

szarotka2012
21.01.2014, 15:03
Dostaniesz ze 100 marmuru i tyle

Tornados
21.01.2014, 15:07
A co mi po kolejnym latajacym osadniku z ktorym nic nie zrobie??

okogi
21.01.2014, 15:09
jestem mocno na NIE ... posrana mentalnosc polska z tymi rekompensatami .... bardzo bym chcial by nic nie dali ale zapewne wszyscy cos jednak dostana ...
ciekawe czy tez zadasz rekompensaty jak ci neta odetna na godzine czasu i nie mogles grac . pewnie piszesz do tepsy by ci kupili koda na klejki ....

EX_Zakrecony
21.01.2014, 15:11
Sugestia odnośnie upominku za dodatkową konserwację została przekazana i możliwe że coś się trafi ;)

Pozdrawiam
Mod Zakrecony

Van-de-Lord
21.01.2014, 15:14
Dziś se zaplanowałem robienie krawca i co? i pocałuj się w dupę!!! To jest chore!!! Dzisiejszy dzień jest stracony!! I gówno mi po tym, że będę miał dodatkowe konto premium o godzinie 3 w nocy. Na grzyba mi to!!
Też mam premium dziś odpalone i też robię krawca ale jakoś nie płaczę z tego powodu, po prostu po skończeniu krawca zrobię jednych wikingów mniej.

twigbamboo
21.01.2014, 15:19
Dokładnie. Gdy tylko gra nie działa, tłumy niezadowolonych osadników, rozsianych na różnych wyspach łączą się i idą do bram BB żądając rekompensaty.

Na nie!

Pyziolek
21.01.2014, 15:20
Sugestia odnośnie upominku za dodatkową konserwację została przekazana i możliwe że coś się trafi ;)

Pozdrawiam
Mod Zakrecony

W takim razie proszę dla mnie jako rekompensatę kawę czarną sypaną bez cukru i pokaźnych rozmiarów kawałek sernika, a wszelkie dobra wirtualne dajcie Polkjmn.

Piwonia
21.01.2014, 15:22
Jeżeli jedyne co potrafisz to przez 2h patrzeć się w ekran i czekać na uruchomienie gry, to obawiam się że to już stan chorobowy. Człowieku wyluzuj, idź na spacer pooddychać świeżym powietrzem, ugotuj obiad, zrób porządek, odrób lekcje.
Chciałeś robić krawca co oznacza że nowy nie jesteś i powinieneś wiedzieć że przy wgrywaniu nowości często trafiają się awarie i nie należy planować nic na dzień po konserwie.

Polkjmn
21.01.2014, 15:29
spokojnie ja cały czas coś robię u mnie leje więc na pole nie pójdę, ale denerwuje mnie to, że konserwa jest w środku dnia!

Tornados
21.01.2014, 15:29
W BB ttez pracuja ludzie i chca sie w nocy wysypiac;p

Van-de-Lord
21.01.2014, 15:36
Chciałeś robić krawca co oznacza że nowy nie jesteś i powinieneś wiedzieć że przy wgrywaniu nowości często trafiają się awarie i nie należy planować nic na dzień po konserwie.
Albo to oznacza ze jest doświadczonym graczem i umie sobie "przedłużyć" premium. Sam się z kolegami dogadałem że przed konserwą odpalamy premium i wymieniamy pierwszego krawca. Wieczorem odpalam sobie drugiego i dziś go dokańczam i spokojnie się wymieniamy na tym samym dniu premium.

Pomyśl że w nocy i tak nie używasz premium więc dzień przed odpalasz ok 17 czyli powinno być do 17 następnego dnia, ale konserwa trwa zazwyczaj ok 7h więc o tyle wydłużą premium i masz je do 24 a więc masz więcej czasu na przygody (w nocy jak jest konserwa to i tak śpisz więc nie używasz wtedy premium).

Piwonia
21.01.2014, 17:18
Korzystam z takiej opcji, ale nie robię takich rzeczy gdy robią poważne konserwy, bo jeszcze prawie nigdy się nie zdarzyło żeby coś nie poszło źle.