PDA

Zobacz pełną wersję : Niedostępny serwer

Gdabe
20.01.2014, 11:09
Czy może mi ktoś wytłumaczyć co się dzisiaj w nocy z serwerem działo? Nie mogłem w ogóle otworzyć strony,przez co straciłem jednodniowe konto premium, to chyba troszkę nie w porządku?

ulatoja
20.01.2014, 11:27
Dołączam się do pytania

BB_xaar
20.01.2014, 11:45
W nocy wystąpił tymczasowy problem z dostępem do strony www, odpowiednie komunikaty pojawiły się na Facebooku (link (http://www.facebook.com/TheSettlersOnlinePL)). Aby być zawsze na bieżąco, sugeruję polubić powyższą stronę. :)

Jeśli z tego powodu - przykładowo - komuś nie udało się ukończyć przygody w wyznaczonym terminie, sugeruję napisać bezpośrednio do Supportu (). Być może Support będzie w stanie zaoferować jakiś mały prezent z tytułu zaistniałych utrudnień. :)

Gdabe
20.01.2014, 11:51
No zobaczymy jak się do tego odniosą. Małym prezentem się nie wykpią ;)

ulatoja
20.01.2014, 12:19
Akurat szukałam informacji na FB i nic nie było, stąd moje zdziwienie. Był tylko 1 komentarz, że ktoś nie może się zalogować, nic więcej.

Aha, już wiem, dlaczego. Ja byłam od 2 do 4, a komunikat na FB pojawił się po 4 rano. Niemniej po 2 już problem występował.

Gdabe
24.01.2014, 20:04
W nocy wystąpił tymczasowy problem z dostępem do strony www, odpowiednie komunikaty pojawiły się na Facebooku (link (http://www.facebook.com/TheSettlersOnlinePL)). Aby być zawsze na bieżąco, sugeruję polubić powyższą stronę. :)

Jeśli z tego powodu - przykładowo - komuś nie udało się ukończyć przygody w wyznaczonym terminie, sugeruję napisać bezpośrednio do Supportu (). Być może Support będzie w stanie zaoferować jakiś mały prezent z tytułu zaistniałych utrudnień. :)

No i otrzymałem odpowiedź:
"Uprzejmie informuję,iż nie uzyskaliśmy żadnych informacji mówiących o problemie z serwerami", dalsza część to już sprawdzenie mojej aktywności itd,itd.
Wymieńcie tych waszych informatyków, bo albo nie potrafią czytać logów gry albo w ogóle ich nie sprawdzają. No ludzie, BB_xaar jakoś zauważył że w nocy problemy były a support o tym nie wie? To kto tam siedzi ja się pytam?