Zobacz pełną wersję : Gra Niewyczerpana kopalnia miedzi
HektorvI
15.01.2014, 03:16
Witam otoz wysówam taka propozycje aby zmniejszyc cene za niewyczerpana kopalnie miedzi ktora na dzien dzisiejszy kosztuje 20k klejek,racjonalna cena to 10k i prawie kazdy gracz,nie kupujacy klejnotow mialby do tego cacka dostep,a co najwazniejsze fajnie wyglada i mysle,ze o o w tej grze chodzi aby kupic cos fajnego wybudowac i zeby kazdy mial rowne szanse co Wy an to?
Fajny pomysł.
A co jak ktoś juz kupił za 20 k ?
Dostanie zwrot różnicy?
wyglada i mysle,ze o o w tej grze chodzi aby kupic cos fajnego wybudowac i zeby kazdy mial rowne szanse
bynajmniej nie o to w grze chodzi, poza tym kazdy ma rowne szanse ja zdobyc - musi tylko wylozyc tyle gotowki co inni.
golec115
15.01.2014, 09:48
Totalny bezsens dla mnie.
Witam otoz wysówam taka propozycje aby zmniejszyc cene za niewyczerpana kopalnie miedzi ktora na dzien dzisiejszy kosztuje 20k klejek,racjonalna cena to 10k i prawie kazdy gracz,nie kupujacy klejnotow mialby do tego cacka dostep,a co najwazniejsze fajnie wyglada i mysle,ze o o w tej grze chodzi aby kupic cos fajnego wybudowac i zeby kazdy mial rowne szanse co Wy an to?
I jeszcze zeby kopalnia klejnotow kosztowala 999 klejnotow i zeby mozna bylo ich kupic 999 sztuk od razu i frytki do tego. :cool:
Tornados
15.01.2014, 10:33
Moze za jakies 500k monet gildii w targowisku? xD
Old_Settlers
15.01.2014, 11:24
Jedną niewyczerpalną kopalnie miedzi powinni zamieścić do kupienia na targowisku gildii w sklepie :)
HektorvI
15.01.2014, 12:24
sparkz oczywiscie ze tak albo poczeka ponad 8 lat i kupic za klejnoty darmowe,jednak mysle,ze 1 taka kopalnie przy osiagnieciu 50 lvl,plus logowanie ,i zwrot klejnotow za logowania{tych co mieli po 45} jakby obnizyli do 10k bylo by mozliwe szybkie zdobycie.
Van-de-Lord
15.01.2014, 17:56
Fajny pomysł.
A co jak ktoś juz kupił za 20 k ?
Dostanie zwrot różnicy?
No a jak w sklepie cos kupisz a za kilka dni jest promocja lub zwykła obniżka ceny to dostajesz zwrot różnicy?
Jestem na NIE, nie mam tej kopalni i gram, a ci ko wylozyli kase na gre musza miec cos z tego. Niech mają. Wolalbym opcje z dodatkowymi wyspami gdzie nowe zloża miedzi bym odkrywał.
bardziej boli brak rudy zelaza na normalnym poziomie .... wolalbym wprowadzenie szybkiego zloza zelaza i niewyczerpalna kopalnie na nie ...
Uranos_old
10.02.2016, 22:16
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 04.02.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos