PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Usunięcie Przygody Czarni Rycerze z Kupca

Prezzord
14.01.2014, 05:58
Tak jak w temacie.Co wy na to żeby usunąć przgodę z "Kupca"?.Chodzi mi o opcję kupna przygody tylko i wyłącznie za mapy.Za klejnoty niech zostanie.

Mapy teraz każdy produkuje zapewne w Nowym Magazynie Prowiantu...

Więc pomysł jest taki ażeby zdjąć przygodę z Kupca bo na handlu owa przygoda sprzedawana jest za śmieszne monety....

Lumpola
14.01.2014, 06:39
A może usunąć wszystkie przygody, które są za mapy z kupca? A mapy sobie wsadzimy do ucha.
Nie rozumiem tego pomysłu. Uważam, że przygód za mapy powinno być więcej, a nie mniej. Dlaczego je usuwać? Bo staniały na wadze?

waldema
14.01.2014, 08:39
Najlepiej przygody zrobić za prawdziwe monety .!
Wtedy będzie super. Moim zdaniem jeszcze brak wikingów za mapy .
Jeszcze parę takich pomysłów i bez złotej karty kredytowej nie da się grac w grę.

Tornados
14.01.2014, 10:39
Bezsens, juz predzej niech nowy prowiant zniknie....

Ranhea
14.01.2014, 12:01
Bezsens, juz predzej niech nowy prowiant zniknie....
... a to jest co najmniej rownie bez sensu jak pierwszy pomysl :P

Carbonara
14.01.2014, 12:07
To że są śmieszne ceny przygód i więcej osób może je robić, ma być powodem usunięcia przygody ze sklepu? Nie ogarniam tego, jakoś w ogóle.
Gra się zmienia i trzeba się z tym pogodzić i dostosować, a nie narzekać ciągle i zgłaszać absurdalne pomysły. Ja robiłem mój 50 poziom bez premium i bez tanich Czarnych, to teraz powinienem chyba leżeć i płakać, że ci którzy teraz wbijają levele maja bez porównania łatwiej. Nie rozumiem takiego myślenia, ale zaglądanie do cudzego ogródka to chyba już taka nasza polska przypadłość.
Kolego pomysłodawco, najlepiej kup sobie 12.000 przygód czarnych na zapas, bo jak znikna ze sklepu za mapki, to będziesz zarobiony.
Pozdrawiam serdecznie.

Van-de-Lord
14.01.2014, 16:40
Co za idiotyczny pomysł, sam nie kupuję przygód bo wysyłam po to odkrywców, ale czemu mam robić pod górkę innym?

Prezzord
14.01.2014, 19:48
To że są śmieszne ceny przygód i więcej osób może je robić, ma być powodem usunięcia przygody ze sklepu? Nie ogarniam tego, jakoś w ogóle.
Gra się zmienia i trzeba się z tym pogodzić i dostosować, a nie narzekać ciągle i zgłaszać absurdalne pomysły. Ja robiłem mój 50 poziom bez premium i bez tanich Czarnych, to teraz powinienem chyba leżeć i płakać, że ci którzy teraz wbijają levele maja bez porównania łatwiej. Nie rozumiem takiego myślenia, ale zaglądanie do cudzego ogródka to chyba już taka nasza polska przypadłość.
Kolego pomysłodawco, najlepiej kup sobie 12.000 przygód czarnych na zapas, bo jak znikna ze sklepu za mapki, to będziesz zarobiony.
Pozdrawiam serdecznie.

Po pierwsze,to jest tylko pomysł.

Po drugie nie mam wysokiego poziomu,i w porównaniu do Ciebie napewno nie mam takiej gospodarki jaką zapewne Ty masz.

Po trzecie,napisalem ten post bo co niektórzy z nas muszą ciułać każdą monete,bo nie są takimi maniakami gry że produkują lub zdobywają po 10k monet codziennie.
Dla takich niskich lvli jak ja mam naprzykład liczy się każdy grosz.

Po czwarte wkońcu.Proszę nie lamentuj,bo to jest właśnie typowe "polskie podejście".

Prosiłem o opinie a nie marudzenie.

Polkjmn
14.01.2014, 20:26
Idiotyzm.. Już lepiej wprowadzić możliwość kupna wików u kupca, a nie wywalać tak fajna przygodę..

sparkz
14.01.2014, 20:30
Po trzecie,napisalem ten post bo co niektórzy z nas muszą ciułać każdą monete,bo nie są takimi maniakami gry że produkują lub zdobywają po 10k monet codziennie.
Dla takich niskich lvli jak ja mam naprzykład liczy się każdy grosz.

wiec chyba powinienes sie cieszyc, ze cena przygod spada a dostepnosc wzrasta ?

Tornados
14.01.2014, 21:10
Ja mam 50lvl a z mennicy prawie wcale nie korzystalem i dalej nie korzystam...

wredniejszy
21.01.2014, 05:46
ło zes ale ludziska mają pomysły nono totalne dno