PDA

Zobacz pełną wersję : Nowy bug - koszary

Dragonsmile
11.01.2014, 10:21
Witam
Dzisiaj o poranku zostałam zaskoczona nowym bugiem. Konserwa była w czwartek, wiec spodziewałam się, że już wszystkie błędy odkryłam i nic nowego mnie nie spotka. Ale miałam olbrzymie szczęście, jest jeszcze coś, coś nowego i chyba nikt o tym do tej pory nie pisał. To niemal jak szansa trafienia szóstki w totka :).
Ale do rzeczy: wczoraj przed pójściem spać nastawiłam produkcje wojska i wrzuciłam skunksa. Kolejka w koszarach wynosiła około 13h, skunks miał chodzić 12. Dziś rano kolejka liczy ponad 10h, skunksa zostało coś koło 3h, a koszary mielą mi ciągle tę sama paczkę łuczników - 21 sztuk. Dostaje informacje, że jednostki się postawiły, a tu ich ani śladu i znowu produkują się w koszarach. Zastosowałam:
- relog
- relog z czyszczeniem
- zmianę przeglądarki
- trzymanie otwartych koszar przez cała produkcję (wtedy zeszli łucznicy, ale po zamknięciu koszar wrócili do produkcji)
- wyciągnięcie kolekcji z władyki
- zmianę w kolejce budowanie
Jedyne czego nie zrobiłam to ukończenie produkcji za klejnoty.

I co ja na boga chińskiego mam robić? Oczywiście, prócz napisania do supportu i ostrego wściekania się.
Może ktoś miał podobna sytuację? Zawsze cierpienie w towarzystwie jest lepsze od tego w samotności.
A może ktoś wie co z tym zrobić? Burzenie koszar na 5lvl nie wchodzi w rachubę.

Dragonsmile
11.01.2014, 10:34
Złamałam się i zakończyłam produkcję za klejnoty. Nic to nie dało - po ukończeniu produkcja wróciła do łuczników, ale - na moje szczęście - nie ściągnęło mi klejnotów.

Kranderga
11.01.2014, 10:42
To nie jest nowy bug tylko stary, ale jary.
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/31844-Bug-w-koszarach?highlight=skunks