Zobacz pełną wersję : Gra Reklama Gildii
Czy jest taka możliwość żeby zrobić dodatkowy kanał dla reklam gildii ? Gildie reklamujące się na globalu często są narażone na krytykę jak też przeszkadzają rozmówcą wtrącając swoje czasem przydługie reklamy. Wiemy że jest na forum "Prezentacja Gildii" ale nie wiele Gild z tego korzysta za to bardzo często korzystają z globala. Myślę że uzdrowiło by to sytuację na Globalu ku uciesze większości
bynioxxl
10.01.2014, 17:00
nie wiem
Czy jest taka możliwość żeby zrobić dodatkowy kanał dla reklam gildii ? Gildie reklamujące się na globalu często są narażone na krytykę jak też przeszkadzają rozmówcą wtrącając swoje czasem przydługie reklamy. Wiemy że jest na forum "Prezentacja Gildii" ale nie wiele Gild z tego korzysta za to bardzo często korzystają z globala. Myślę że uzdrowiło by to sytuację na Globalu ku uciesze większości
Jestem za. Reklamy gildii często zajmują połowę czatu, poza tym nie ma żadnych zasad, co do tego, co ile można wysyłać te reklamy. Kanał byłby pomocny :>
Tornados
10.01.2014, 18:33
Macie globalnych badz ile to sobie ustalcie miedzyserwerowo ze przykladowe g11 jest od reklam gildii
Tych zakladek i tak juz sie namnozylo za duzo
Tak ale nowi gracze nie maja pojęcia jak wpisać innego globala, jak wiesz mają problem jak znaleźć skróty klawiszowe
Tornados
10.01.2014, 20:17
Wiem ale potem bedzie tyle zakladek ze sami sie w nich pogubimy :/
Tylko czy tych reklam jest aż tyle że trzeba robić specjalny kanał? Pomijająć fakt że nowi gracze to nawet pojęcia nie mają że jest zakładka pomoc.
GarnekPierogów
10.01.2014, 21:11
Wystarczy limit czasowy reklam - np. jedna na 30 minut. Przekroczenie limitu byłoby podstawą do krótkiego bana...
Tylko czy tych reklam jest aż tyle że trzeba robić specjalny kanał? Pomijająć fakt że nowi gracze to nawet pojęcia nie mają że jest zakładka pomoc.
Nieograrnięci to słaby materiał na członka gildii.
Nie muszą być same reklamy, mogłyby na przykład być konkursy rekrutacyjne, "rozmowy kwalifikacyjne", zgłoszenia poszukiwania gildii itp.
Nie trzeba tego robić od strony technicznej, wystarczy zwyczaj, jak to kiedyś było w przypadku handlu.
Macie forum. Na Forum mozna sobie reklame zrobić i rozpisac sie do woli. a na globalu wrzucac tylko linka jak już potrzebujecie sie na czacie reklamowac.
kinia19910
16.01.2014, 18:34
Sa zasady. Reklama gildii raz na 30 minut.