Zobacz pełną wersję : Odzyskanie świata na którym grałem
Witam , kiedyś za czasów bety grałem w setlers online. Dzisiaj zachciałem sobie pograć w setlers online i nie mogę się zalogować do świata jakby nie było go. Czy świat w którym grałem został usunięty czy jak ? Dodam że nie pamiętam na którym serwerze grałem . Konto nadal mam
Tornados
03.01.2014, 13:27
Jak masz konto to i tak zawsze cie loguje na ten sam swiat
No właśnie problem w tym że mnie nie chciało zalogować ;\
Angelkaxd
03.01.2014, 14:15
Przeciez piszesz tu ... to jesteś zalogowany
Przecież po lewej pod Avatarem masz nazwę Świata, w twoim przypadku Słoneczny Ogród..
djabelek
03.01.2014, 14:32
sprawa jest prosta..wpisując prawidłowy email i haslo podczas logowania, logujesz się na swoje konto na świecie na którym ono zostało założone..
jeśli nie możesz sie zalogować tzn, że albo email albo hasło są nieprawidłowe LUB twoje konto zostało usunięte (np z powodu baaardzo długiej nieaktywności..)
tak czy inaczej, w celu wyjaśnienia --> pisz do supportu
Kranderga
03.01.2014, 17:52
na początku roku ubiegłego była akcja zmiany sposobu logowania, teraz logujemy się adresem mail a nie loginem, posty na ten temat znajdziesz w archiwum.
Konta nie są usuwane.
Nawet jeśli ktoś chce usunąć konto to BB włącza tylko odpowiednia opcje w panelu konta, a sami nic nie usuwają.