PDA

Zobacz pełną wersję : Zadanie Nowe plany

EthanHunt
01.01.2014, 20:16
Witam

Mam problem aby zaliczyć zadanie nowe plany. Nie produkuje węgla i brązu jak jest w zadaniu to jest 0/12 godz, to i tak zadanie jest nie zaliczone. Pozostałe wymagania mam zaliczone to produkcja młotków i posiadanie narzędzi. Co robię nie tak? Proszę o pomoc!

wanak
01.01.2014, 20:26
A i uważaj na płatne doładowania. Mnie już dwa razy z rzędu rąbnęli na kasę. Forsę wzięli a kodu nie przysłali.

wikista
01.01.2014, 20:29
podejrzewam że wyłączyłeś produkcje wegla i brązu, a w zadaniu nie jest zastopuj, tylko produkuj conajmniej 0 /12h, czyli tak naprawde masz produkować więcej niż zużywasz, kliknij liczydło, masz tam ile produkujesz, masz tam ile i gdzie zużywasz, zazwyczaj wystarczą premie na produkcje albo/i zatrzymanie zużycia tego co ci pobiera wegiel i brąz a nie jest potrzebne do zadania , w tym przypadku np miecznika

wanak
01.01.2014, 20:29
Pierwszy tekst nie poszedł. Brzmiał; Zatrzymaj produkcję jak jest napisane w zadaniu, a potem dobuduj to co ma wytwarzać żądany wyrób. Musisz mieć zapas surowca. też się nad tym głowiłem.

wanak
01.01.2014, 20:32
Jeszcze jedno. Zaglądaj do listy zadań i sprawdzaj czy się świecą na zielono. Jak się spóźnisz to musisz zaczynać od początku.

wikista
01.01.2014, 21:06
przepraszam, ale opowiadasz głupotki:) tu chodzi o stan produkcji na dany moment, nie o zapasy:) i nigdzie nie ma mowy o zatrzymaniu produkcji, jest tylko o osiągnięciu stanu gdzie produkcja jest większa od zużycia i to ma sens, masz nauczyć sie tak rozwijąc gospodarke, aby nie mieć niedoborów

EthanHunt
04.01.2014, 08:53
Dzięki za pomoc!!!