Zobacz pełną wersję : problem z logowaniem do gry
od wczorajszego wieczoru są trudności z wejściem w grę Stale wyskakuje [ serwe przeciążony ] co jest bzdurą Proszę rozwiązać ten problem
Też to mam; od godziny próbuje się dostać do gry. Ktoś coś wie o co chodzi?
i ja również niestety "serwer przeciążony" brak możliwości załadowania się wyspy, choć czasami się wbije ale dosłownie 30-40 sekund i mnie wywala.
czyżby noworoczny prezent od BB??
To tylko się dzieje na waszym serwerze.
ja nie moge wejsc do przygody dzisiaj, z samego rana jeszcze sie udalo, pozniej juz nie daje rady, utrata polaczenia z serwerem po paru minutach ekranu wczytywania jest zawsze
Doremika
01.01.2014, 13:45
"Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku" I za to BB bieże kasę, robiąc takie noworoczne prezenty????
Rafallonus
01.01.2014, 13:50
nadal jest problem z logowaniem a na stronie głównej settlers ani słowa że coś zamierzają z tym zrobić. Wy kupujcie dalej te klejnoty, za to macie taki szacunek
Frustration
01.01.2014, 14:04
mam tak samo problem z logowaniem gratulacje za nowe rozwiazania problemów ;p
Mariozzka
01.01.2014, 14:08
Od godziny nie mogę wbić, serwer przeciążony. Jak człowiek ma chwilę czasu, to zawsze coś wyskoczy, ehh
chwilowo wszystko wskazuje na to, ze dzisiaj nie pogramy ... też próbuje od 2h wbić ale wiesza sie przy wczytywaniu wyspy .... moze wieczorem sie coś poprawi
CUKOLAND
01.01.2014, 14:09
tylko jedna gierka istnieje ? przecież zawsze można na kompie inne rzeczy porobić ..od godziny serwer kolonia nie działa. serwer testowy działa.
Mariozzka
01.01.2014, 14:10
no ok, na testowym sobie wydam prezenty ;P
No to widać wybiórczo to się dzieje bo ja gram normalnie jak i bez problemu wszedłem do gry, na inne wyspy graczy jak i przygody.
No to widać wybiórczo to się dzieje bo ja gram normalnie jak i bez problemu wszedłem do gry, na inne wyspy graczy jak i przygody.
a tak z ciekawości spróbuj wejść na moja, zobaczymy czy to się uda
Babar262
01.01.2014, 14:26
Mnie wylogowało około 12 tej. Znajomy, który próbował wejść na moją mapę i wykonać zadanie z przydzieleniem koszyków ma błąd połączenia i jest wylogowywany.
skoro tak jest to dzisiaj juz nie pogramy, może jutro sie uda jak nocne skrypty naprawia sektory serwera, a jak i to nie pomoże to dopiero po konserwie .... troche szkoda, bo jeszcze mi zostało ok 3k prezentow do wydania
Chyba nas zalatwili, wolny dzien, wielkie plany, pelno wojska wyslane... a tam trójkat bermudzki sie pojawił.
Mariozzka
01.01.2014, 14:36
niech sklep chociaż tydzień dłużej zostawią ;P Nikt tego nie monitoruje? Niesamowite :)
niech sklep chociaż tydzień dłużej zostawią ;P Nikt tego nie monitoruje? Niesamowite :)
raczej nie zostawia, bo problem dotyczy tylko niewielkiej czesci graczy i to na naszym serwerze ... spójrz na to z drugiej strony, będziemy mieli sporo prezentow na przyszły rok :)
Mariozzka
01.01.2014, 14:47
tak jest, pierwszego dnia zakończymy event :P Oby nie wycofali prezentów :)))
Rafallonus
01.01.2014, 14:48
zobaczcie, tyle wpisów od graczy i ani jednego słowa od informatyków. Wstyd i hańba
Superdawid
01.01.2014, 14:51
Odsypiają po ucztowaniu i radości z zysków z diamentów :) Zrobili podsumowanie i doszli do wniosku, że dzisiaj robią sobie wolne :)
wejść na grę nie idzie :-( konto premium odpalone i przygoda
prezenty wam przesylaja a wy placzecie dajcie na luz pewnie odszkodowanie tez dostaniecie :)
"The Settlers Online Polska Przekazałem informację do techników, że na serwerze nr 4 występują jakieś utrudnienia. Gdy tylko otrzymam odpowiedź, dam znać.
BB_xaar"
mi sie udało wbic ale niestety nie mam monet z ofek które mi zeszły ... ok 22k monet odparowało
Mi też się udało i jak na razie wszystko ok.
A mi się dopiero udało wbić :) Hurra jupi o.O
Mi też się udało i jak na razie wszystko ok.
sprawdź dokładnie czy wszystko OK ... mi sie sprzedały ofki w czasie jak nie mogłem wbic, a nie dostałem monet ... jestem lżejszy o ok 22k