PDA

Zobacz pełną wersję : Gra 2 sloty budujące.

SirBendzi
30.12.2013, 10:09
Chciał bym zaproponować dość Ciekawe rozwiązanie.
Może być dodatkiem np. do konta premium, lub do kupienia za klejnoty.

Drugi dodatkowy slot budujący.
Czyli 2 sloty budujące budynki w tym samym czasie.
Jak ktoś stawia bardzo dużo studni czy też pól, takie rozwiązanie mogło by skrócić czas budowy sporej ilości budynków.

http://img20.imageshack.us/img20/2874/qsvi.jpg

Paweł_G
30.12.2013, 11:27
Ja mam już 4 slot,y trzy normalne plus jeden z targowiska gildii. A jeszcze można kupić trzy dodatkowe. Także 7 miejsc jest wg mnie ok. Ale miałbym inna propozycję, zeby po zbudowaniu już wszystkich pól z kolejki, pojawiałby się inny dźwięk. Jak czegoś szukamy w necie, a w settlersach się buduje, wiadomo byłoby kiedy wrócić i stawiać kolejna partię budynków.

SirBendzi
30.12.2013, 12:17
Paweł_G -> nie wiem czy zrozumiałeś to co wyżej napisałem.
Nie chodzi o kolejkę budowania, tylko o 2 sloty budujące w tym samym czasie.

okogi
30.12.2013, 13:51
wg mnie ten slot z premiumpowinien tak wlasnie dzialac ... jak juz ktos implaci toniech ma bonusik ...co z tego ze ma nawet 7 miejsc kolejkowych jak spedza tyle samo czasu by wszystko zbudowac

Tornados
30.12.2013, 14:03
Do targowicha gildijnego takie cos i moze nie beda plakali ze nie ma co robic z mg ;p

WuDwaKa
30.12.2013, 19:58
Jak ktoś ma dużo pół i studni to powinien zainwestować w silosy i młyny wodne a nie w kolejkę. Fakt budowanie równoległe powinno być w premium i tak wyglądać a nie, że dodatkowy slot jest przewidziany.

Lipek
30.12.2013, 20:31
Jesu SirBendzi, jak ten pomysł Piotru70 zobaczy to Ciebie zmiesza z błotem :) bo się będą Admini (buahaha) tym zajmowali a nie rozwojem gry. Jeszcze bardziej "lać" (to jego słowa) mu się zachce przez te nasze bzdetowate pomysły...

Wracając do pomysłu - TAK ale dla premium/tymczasowy za klejnoty - więc pacnę 1szą opcję w ankiecie :)

przemek480
02.01.2014, 12:22
ja bym był za tym, aby:
1) budowanie pół i studni nie zabierały kolejki budowania lub
2) kolejka budowania pojedyncza była bez limitu. Możemy zdefiniować np budowę 20 studni i 10 pól i niech po kolei się budują.
Taka opcja jest dobra dla tych co nie mogą być zalogowani w grze non stop, a wskakują 1-2x na chwilę i mogą w wolnej chwili sobie wszystko zdefiniować.