Zobacz pełną wersję : Gra Obracanie budynków
ichigo-san
22.12.2013, 14:24
Przydałaby się możliwość obracania budynków aby było możliwe lepsze dopasowanie ich do wymogów i kształtów naszej wyspy. Jako przykład mogę wskazać młyn wodny. Aktualnie można ustawiać go jedynie w pozycji horyzontalnej, ale dobrze fajnie byłoby aby można było ustawić młyn wodny w pozycji wertykalnej. Rozumiem iż wymagałoby to większej ilości roboczogodzin przy w drożeniu tego, ze względu chociażby na grafikę, która aktualnie nie jest tworzona (tyły budynków).
GrzechuGrek
22.12.2013, 16:37
Właśnie. Skoro BB ma takie problemy z oprogramowywaniem to może niechby zrobili chociaż te grafiki, bo w tym są jednak dobrzy :D
Tornados
22.12.2013, 17:54
Mlyn wodny to jeszcze nic
Zobacz sobie na testowy ile epicki sklad drewna zajmuje
Z nim moze byc problem nawet u mnie a mam sporo miejsca jeszcze
Gacek666
22.12.2013, 17:57
A pomyśleliście jak zmienią się czasy produkcji, na bank tego nie zrobią, co najwyżej dekoracje i to tez jak by gwiazdka z klejnotów im do siedziby wpadła, ehh..>>
Młodociany
22.12.2013, 18:16
Mlyn wodny to jeszcze nic
Zobacz sobie na testowy ile epicki sklad drewna zajmuje
Z nim moze byc problem nawet u mnie a mam sporo miejsca jeszcze
Przeraża mnie myśl, że będę musiał gdzieś wcisnąć ten budynek.
Generalnie pomysł fajny, o ile rzeczywiście nie nastąpi żadne zaburzenie czasu produkcji.
http://i42.tinypic.com/2dqmy6c.png
Tornados
22.12.2013, 18:26
Przeraża mnie myśl, że będę musiał gdzieś wcisnąć ten budynek.
Generalnie pomysł fajny, o ile rzeczywiście nie nastąpi żadne zaburzenie czasu produkcji.
Cieszmy sie ze obnizyli koszty zadan
Black_Patrick
25.06.2015, 01:17
Witam wszystkich graczy.
W zwiazku z tym, iz magazynow nie mozna przestawiac tylko trzeba je najpierw wyburzyc i zbudowac od nowa. A znajac realia gry wyspa jest troche mala i nie kazdy ma mozliwosc przestawiania oraz checi wiec moze by tak wprowadzic mozliwosc obracania ulepszonych magazynow pionowo jak i poziomo ze wzgledu na swoja niewymiarowosc. Zapraszam do dzielenia sie opiniami.
MOD_Victoria2
25.06.2015, 02:10
Wątki zostały połączone. Proszę o korzystanie z wyszukiwarki przed napisaniem nowego tematu.
Kamil071
03.07.2015, 11:46
ale czy to takie bardzo potrzebne może jak już niech zrobią tylko na te większe budowle tj. młyn wodny, epicki skład drenwa, jest jeszcze wspaniała rezydencja, ona jest ogromna.
fenixpiotr
05.07.2015, 22:51
jestem na NIE
ano dlatego że to powoduje dodatkowe kłopoty z ustawianiem budynków - bądzmy szczerzy - jak ktoś stawia na siłę wszystko i wyburza pokolei i buduje od nowa całe łańcuchy to może opcja ta byłby użyteczna, ale ja osobiście to mam budynki które nie zmieniły pozycji od pierwszego dnia gry.
łańcuchy produkcyjne mam w porządku i nie zmieniam nic chyba że naprawdę muszę, miejsca jak narazie wystarcza i nie mam tłoku - jak nie wierzycie zapraszam do odwiedzenia mojej wyspy
Uranos_old
15.02.2016, 21:27
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 05.07.2015 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos