PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Rzucanie koszy

Damian88max
19.12.2013, 22:57
Witam
proponuje wprowadzic mozliwosc szybszego rzucania koszy. rzucamy je codziennie po setki i tysiace i jest to troche monotonne ;).
Proponuje aby dało sie rzucac na wszystkie budynki danego typu naraz. Jak to zrobic wg mnie np rzucamy na jeden budyne danego typu premie jak sie zaswieci i klikniemy drugi raz to powinno wyskoczyc pytanie czy chcesz rzucic na wszystkie podobne budynki premie. oczywiscie o ile starczy nam danej premii ;) z automatu powinno pomijac budynki spiace i upujace sie.

co o tym sadzicie??

Old_Settlers
19.12.2013, 23:28
hmm to na pewno oszczędziło by sporo czasu dla graczy ale czy są inne tego zalety ?? Jednak ja jestem na TAK :)

gosiale190
19.12.2013, 23:41
jestem za :)

Tornados
19.12.2013, 23:47
hmm to na pewno oszczędziło by sporo czasu dla graczy ale czy są inne tego zalety ?? Jednak ja jestem na TAK :)

Jakbys widzial moja wioske to bys zmienil zdanie ;p
Piece miedzi mam w 4 sektorach rozmieszczone xD

Van-de-Lord
20.12.2013, 00:14
Proponowałbym raczej "makro" w stylu że dla każdego znajomego możesz ustalić jakieś lub ty sobie ustalasz dla siebie np 3 warianty i jak znajomy wchodzi i ma tyle koszy to wciska przycisk danego makra i z automatu wrzuca na te budynki.

romsheff
20.12.2013, 00:27
Makro na przygody, to by było coś. :-)

wafflomen
20.12.2013, 16:48
za

Szahriw
20.12.2013, 17:25
Może jeszcze grubasów i geologów za jednym kliknięciem będziemy wysyłać? Niedługo to już zupełnie nie będzie co w tej grze robić.. Jestem na nie.

Piotru70
20.12.2013, 18:03
Daje "nie wiem" gdyż intencja pomysłu fajna lecz system patologiczny. Jak nie będę chciał rzucić koszy na 25 gospodarstw tylko na 10 to znowu przy każdym będzie pojawiało mi się pytanie? Prościej byłoby dodać interfejs w gwieździe z premiami o masowe rzucanie bądź wybieranie stałej kombinacji.

Damian88max
20.12.2013, 22:29
Daje "nie wiem" gdyż intencja pomysłu fajna lecz system patologiczny. Jak nie będę chciał rzucić koszy na 25 gospodarstw tylko na 10 to znowu przy każdym będzie pojawiało mi się pytanie? Prościej byłoby dodać interfejs w gwieździe z premiami o masowe rzucanie bądź wybieranie stałej kombinacji.

chyba nie zrozumiales co napisalem nie bedzie cie pytac bo pytanie wyskakiwalo by jak bys klikna w budynek na którym sie juz swieci premia

daveandnokia
20.12.2013, 23:48
Piotru70,
dajesz wpierw 1 buff na dany budynek, po chwili znów rzucasz buffa na ten sam budynek, który przed chwilą zbuffowałeś i wtedy pojawia się okienko z zapytaniem, czy chcesz zbuffować wszystkie budynki tego samego gatunku. Pomysł fajny, jednak trzeba zadać kolejne pytanie, jeżeli ktoś posiada dajmy 40 budynków tego samego gatunku, a jak wiadomo koszyków możesz rzucić max 25, to na które budynki ma on wrzucić? Czy losowo czy też najbliższe budynkowi pierwszemu, od którego zaczęło się buff. Bo gdyby można by było łączyć paczki buffów to pytania nie byłoby, ale takiego ułatwienia nie mamy więc jak będzie się to działo?

Piotru70
21.12.2013, 01:13
No jak tak to ok. Ale moje sprostowanie i tak wydaje mi się bardziej zgrane. W tym interfejsie można by dopisać wysyłanie odkrywców na te same poszukiwania jak i geologów. Wszystko pod podobnym systemem.