Zobacz pełną wersję : Settlers Online w Wersji 3D ?
http://www.youtube.com/watch?v=XB2LuPn0p2M
Tak sobie z nudów obejrzałem pewien materiał dotyczący 20-lecia serii The Settlers, aż do samego końca i co widzę ? Jakiś typ tak jakby daje do zrozumienia, że jest planowana wersja 3D Settlers Online, ponieważ wersja na przeglądarki ich w znacznym stopniu ogranicza.
Co to za gościu ? Wie ktoś ? Jest to możliwe ? Zapraszam do dyskusji :)
hmm, jeśli będą ewoluować w tym tempie co do tej pory to za 20 lat pogram z wnukami w settlers 3D:))
Możliwe, że teraz rozwijają się powoli z powodu ograniczeń jakie mają wykorzystując flash i przeglądarkę. W całym tym filmiku z którego wyciąłem ten fragment było widać jak koleś miał w programie do grafiki 3d otwarty cały budynek. Może teraz się tak wloką ze względu na to iż skupiają się na tej wersji 3d właśnie. Ja mam taką nadzieję.
Cziczaki
19.12.2013, 17:38
A to nie jest przypadkiem tak, że jak tworzą jakiś budynek i animację do niego to właśnie w grafice 3d? Car Tycoon, Indrustry Giant czy Transport Giant też mają budynki i pojazdy robione w 3D, a później przerabiają na zdjęcia klatka po klatce.
daveandnokia
19.12.2013, 19:56
jak przerobią grę na 3D to rezygnuję z niej. Bo to będzie podobnie już jak w kolejnych odsłonach Settlersów powyżej IV to już naprawdę nie są ani ciekawe, a tym bardziej staną się bardziej wymagające, co niektórych graczy może martwić przez słabe łącze chociażby... Najlepiej by było zrobić ankietę dla graczy i dowiedzieć się, czy warto to robić...