Zobacz pełną wersję : Gra Nowe większe menu gwiazdy + filtr + odnośniki
Nowe większe , przejrzyste, menu gwiazdy i w dodatku filtr + odnośniki
Przygody oddzielone od "Dodatków"
project ver.2 -aktualny
http://imageshack.com/a/img34/8898/quhm.png
Łączenie premi:
INFORMACJA:
Myślę żeby dodac łączenie paczek ale maximum do 100 bo i tak przy tak dużym menu nie było by sensu łączyć wszystko w jedność.
http://imageshack.com/a/img189/3804/39r1.png
Co dalo by nam 17 w 1 paczce :)
project. ver1 - nieaktulany
http://imageshack.com/a/img560/7021/su4w.png
Dodane odnośniki np kosz irmy bedzie miał " Użyj premii" i "Wrzuć premie znajomemu" i wtedy wyskakuje okno (takie jak "Dodaj znajomego") wpisujemy nick(tylko osoby z listy naszych znajomych)
http://imageshack.com/a/img837/7779/ip9c.jpg
Co wy na takie menu ?
- wpisuje w ten pomysł jeszcze łączenie paczek ale chyba tego nie zrobią.
mixer6666
15.12.2013, 22:06
Jestem zaaaaaa !!!!
Malwinka98
15.12.2013, 22:09
super
Dziarmin
15.12.2013, 23:06
Chciałbym żeby była opcja "Użyj wszystkich premii tego samego rodzaju". W ten sposób można by było wbić przedmioty które przynoszą odkrywcy dużo szybciej
Piotru70
15.12.2013, 23:11
A to co przynoszą odkrywcy ni może iść od razu do magazynu tak jak jest w przypadku nagród za zadania? Albo BB się nie chce tego wprowadzać albo za mało sie staramy aby ich uświadomić ze tego potrzebujemy.
Galmachar
15.12.2013, 23:22
Emuq jesteś genialny :D
Van-de-Lord
16.12.2013, 11:19
-Część osób już teraz ma problemy z rozdzielczością wiec nie wiem czy da radę powiększyć
-Nowe zakładki są spoko )rozdzielenie przygód i dodatków) chociaż wolałbym je w formie zakładek niż zaznaczania
-Akcje po kliknięciu jednak powinny zostać takie jakie są obecnie
-Część osób już teraz ma problemy z rozdzielczością wiec nie wiem czy da radę powiększyć
-Nowe zakładki są spoko )rozdzielenie przygód i dodatków) chociaż wolałbym je w formie zakładek niż zaznaczania
-Akcje po kliknięciu jednak powinny zostać takie jakie są obecnie
Jeżeli chodzi o rozdzielczość myślę zęby dało rade ponieważ okno było wzorowane na handlu, a sprawdzałem na swoim IdeaPad S10 Laptop Netbook i okno handlu się mieści także gwiazda też :)
Natomiast jeśli chodzi o akcje sadzę że gdy mamy filtr lepiej jest bo widzimy to co chcemy a też kosztuje to nas 1 klikniecie tak jak i w przypadku zakładek.
rapalek11
16.12.2013, 20:11
za
Bartolomea205
16.12.2013, 20:17
jestem "za" ale settlersy, chyba staną całkiem :( jak po głupich wstawkach do władyki i innych drobiazgach wyszły problemy, to co dalej?
Przede wszystkim proszę umożliwić jednym przesunięciem suwaka zrobienie minimum 100 jednostek wojska, a najlepiej 1k. Super by było sie w końcu doprosić o opcje wstrzymywania/wznawiania produkcji jednym przyciskiem dla danych budynków.
Przede wszystkim proszę umożliwić jednym przesunięciem suwaka zrobienie minimum 100 jednostek wojska, a najlepiej 1k. Super by było sie w końcu doprosić o opcje wstrzymywania/wznawiania produkcji jednym przyciskiem dla danych budynków.
tutaj dyskutujemu o menu gwiazdy a nie o koszarach ;P
malma2012
16.12.2013, 21:07
podoba mi się pomysł........jestem za........
chochlik87
22.12.2013, 11:51
supeeeer
rapalek11
22.12.2013, 13:39
za
GrzechuGrek
22.12.2013, 14:30
Właściwie dziwię się, że BB od początku takiego czegoś nie zrobili - tym bardziej że nie jest to żaden genialny i innowacyjny pomysł, tylko coś dość oczywiste, co powinno być w grze od samego początku.
Gacek666
22.12.2013, 20:18
BB udowodniło dzisiaj, że można połączyć bufy: "łapka królika" dziś była w ilości 2szt. Dlaczego zatem do tej pory nie można łączyć w paczki (minimum 25szt, najlepiej 100/250) takich bufów jak kosz egzo, czy takowa łapka etc.
Ja osobiście wolał bym zakładki jakie są do tej pory, ale z dodaniem podziału na przygody i inne (budynki/ozdoby), ale bez odhaczania(to samo dodać w kantorze i handlu bezpośrednim).
Odnośnie grubasów, na bank nie zrobią, aby wpadało do gwiazdy od razu, bo po coś w sumie ta gwiazda jest, ale zaznaczyć zasoby jednego typu i je na raz dodać to by było porządne ułatwienie, jak na raz wysłać wszystkich generałów na przygodę i jak przypiąc menu gwiazdy i je przesuwać (bo tu dodamy dopałkę żelaza, tu omniziarno, a tam paczkę pokarmu)
Kto nie jest "za" ten z ...
Uranos_old
10.02.2016, 21:59
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 22.12.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos