Zobacz pełną wersję : Gra Jak nie umiesz naprawić to zrób to od nowa.
Van-de-Lord
14.12.2013, 18:11
Coraz częściej w grze pojawiają się różne błędy więc pomyślałem że programiści powinni wszystko napisać od nowa. Możliwe ze podczas pisania gry na nowo poradziliby sobie z większością problemów, a może nawet pogadaliby z innymi grupami programistów (tymi od innych gier BB) i wprowadziliby bezbłędnie jakieś ciekawe nowości (np grupowanie w gwieździe bo podobno jest w Anno).
Czas realizacji to na oko ze 3 miesiące czyli 1 kwartał - jeśli dobrze pamiętam to do Wielkanocy nie ma eventów więc spokojnie powinni się wyrobić.
Duszysko40
14.12.2013, 18:13
byłbym za tym VAN aby natychmiast ktos policzył płace owych programistow ..plus ich wszelkie socjale plus zarobek sredni z ostatniego roku za last year i wyciągnoł średnia za owe 3 miesiące.... i wyslal ci obciazenie na konto:)
Tornados
14.12.2013, 20:29
Niech zostawia bo bedzie tylko gorzej...
Van-de-Lord
14.12.2013, 22:01
Duszysko40: chyba nie rozumiesz, to jest ich praca i powinna być na bieżąco wykonywana prawidłowo a skoro nie jest to powinni to poprawić i nie bardzo rozumiem dlaczego ja mam im za to płacić? Gdyby potrafili to naprawić to dawno by to zrobili a skoro nie robią to powinno zrobić wszystko od nowa (my gralibyśmy na obecnej wersji po poprawieniu przesuwania a oni równocześnie pracowaliby nad obecną wersja napisaną od podstaw z pominięciem błędów).
Duszysko40
15.12.2013, 00:31
nie no van ..forum łyknie wszystko wszak za wszelkie pomysly nie ponosisz zadnej odpowiedzialnosci..w zaden sposob a wlk szkoda..moze by było o polowe takich watkow mniej :( oni ponosza odpowiedzialnosc bo wszak traca klientow..jesli cos nie dziala..polecam watek drwala nad drwale, ktory to robi wszystko w swym zyciu najlepiej:) np. i nie toleruje w zaden sposob niczego..a ja szczerze jestem za mlody w tej grze aby sie do konca wypowiadac..ale pare eventow przezylem tutaj
Nie pamietam eventu szczerze w ktorym by reszta gry w jakis tam sposob nie ucierpiala..ty grasz pare miesiecy dłuzej tj okolo 8smiu..wiec zupelnie nie rozumiem watku..
oni ponosza odpowiedzialnosc bo wszak traca klientow..jesli cos nie dziala..
Nie pamietam eventu szczerze w ktorym by reszta gry w jakis tam sposob nie ucierpiala..ty grasz pare miesiecy dłuzej tj okolo 8smiu..wiec zupelnie nie rozumiem watku..
i to jest w sumie najzabawniejsze,co event ponoszą "wielką" odpowiedzialność i co event coś nie działa. Ciekawe czy ich ta odpowiedzialność nie rusza;p
Duszysko40
15.12.2013, 15:22
i to jest w sumie najzabawniejsze,co event ponoszą "wielką" odpowiedzialność i co event coś nie działa. Ciekawe czy ich ta odpowiedzialność nie rusza;p
generalnie polecam nie meczyc sie na tso tylko zalozyc swoje i trzepac kase ..:))
a ja generalnie polecam używać sensowniejszych argumentów, bo te na poziomie "zrób sam lepiej" są już oklepane i nudne. Pomijam ich zerową wartość.
Ale jak już tak zaczynasz to nie, nie musze założyć swojego żeby widzieć że można lepiej. A i tak, męcze sie tutaj straszliwie.
Duszysko40
15.12.2013, 15:42
a ja generalnie polecam używać sensowniejszych argumentów, bo te na poziomie "zrób sam lepiej" są już oklepane i nudne. Pomijam ich zerową wartość.
Ale jak już tak zaczynasz to nie, nie musze założyć swojego żeby widzieć że można lepiej. A i tak, męcze sie tutaj straszliwie.
podejrzewałem, jakas granica absurdu to jest moj pkt widzenia i moj argument to ze nazwieesz go bezsensownym absolutnie go bezsensownym nie czyni to jeno odmienny pkt widzenia:)