Zobacz pełną wersję : "Monety na ulicy" - problem.
JaraczTrawy1210
08.12.2013, 03:15
Witam. Mam problem z zadaniem "Monety na ulicy (Zyskaj 1szt. Monet, dzięki średnim poszukiwaniom)". Mój problem wygląda następująco; już 2 razy odkrywca przyniósł mi monety i zadania nie zalicza. Co mogę z tym zrobić ?. Pisałem z ludźmi na czacie "Pomoc" i doradzili mi żeby wysłać na jeszcze jedne poszukiwania a jak to nie poskutkuje to wysłać na krótkie, bo może coś się pomyliło i wgl... A Wy, jak uważacie co powinienem zrobić ?. Z góry dziękuję za odp. i pomoc :)
Duszysko40
08.12.2013, 03:18
a moze na pomocy maja racje moze blad w tlumaczeniu ja cholera nie znam tego zadania albo bylo b dawno..na twoim miejscu wysylalobym na wszelkie poszukiwania az zaliczy..czesto sa bledy w tlumaczeniu takich rzeczy
Monety na ulicy tycza sie na pewno Średnich poszukiwań, jeśli mimo że twój Odkrywca znalazł monety na tych poszukiwaniach i nie zaliczyło to jest to błąd, najlepiej wysłać opis do supportu a oni przekarza dalej do odpowiedniego działu tech. bo inaczej tego rozwiązać sie nie da