Zobacz pełną wersję : Problem z pisownią
gosiak15
28.11.2013, 23:00
Nie wiem co się stało, gram na chrome od samego początku, a dzisiaj pojawił się problem, a mianowicie jak piszę zarówno na szepcie jak i na targu to przestawiają mi się litery. Na początku myślałam,że to ja wcisnęłam jakiś klawisz i stąd ten problem, ale jestem jednocześnie na innych stronach, gdzie piszę i tam nie ma tego problemu tylko w tej grze. Co może być przyczyną i jak to naprawić? A może to coś związane z dzisiejszą konserwacją?:confused:
jaciesune
29.11.2013, 00:02
też mam taki problem z pisaniem już od kilku tygodni, ale myślałem, że to wina kompa i kląłem go na czym świat stoi, a jak widać zupełnie nie słusznie
Proponuję spróbować na innej przeglądarce .
Duszysko40
17.12.2013, 13:40
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/27990-Chrome-i-literka-%C4%85
jaciesune
20.12.2013, 02:29
nie dodałem, że mam firefoxa, a nie chroma i nie mam problemów z Ą a z całymi zdaniami.
ot, po prostu w trakcie pisania kursor przeskakuje w dowolne miejsce w zdaniu i wychodzą dziwadła.
czy na tę przypadłość i w tej przeglądarce ta samo lekarstwo?
dodatkowo - nie tylko u mnie, ale już słyszałem (czytałem na G-1) o występowaniu awarii wtyczki flesh
ostatnio w jednej chwili z G-1 na moim serwerze z powodu tejże wtyczki wyleciało kilka osób w jednej chwili.
to wina ze strony graczy, czy znów coś TSO partaczy?
Proponuję spróbować na innej przeglądarce .
Jemen2 - jeśli masz samochód, a ten się popsuje i idziesz do mechanika z prośbą o naprawienie, to on mówi Tobie żebyś spróbował innego auta, czy naprawia to, które masz i LUBISZ ?
Duszysko40
20.12.2013, 03:16
spoko ja podalem linka bo watek nieco zapomniany z ą w chromie..a ze sobie czat czy szept sam uklada zdania to czasem normality w lisku wywalka wtyki tez bywa..