PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z zadaniami gildii.

MateuszPanek
27.11.2013, 21:44
Od wczoraj mamy problemy z zadaniami gildii. Wymagana ilość członków zakończyła swoje zadanie ale jako całość zadanie "wisi" (12/12 zakończyło). Lider wykasował wczorajsze zadanie ale dzisiaj jest to samo - 12/12 zakończyło a zadanie wisi. Ktoś wie co zrobić bo codzienne kasowanie chyba nie jest wyjściem?

dario_j
28.11.2013, 21:35
To u mnie w gildii jeszcze lepszy motyw. Już chyba będzie ze dwa tygodnie od kiedy zakończyłem ostatnie zadanie, a nowe nie chce się pojawić. Sprawa została zgłoszona, lider tydzień temu dostał wymijającą notkę że sprawa została przekazana technikom, od tego momentu cisza jak makiem zasiał.
Wątpię by i u ciebie coś się miało zmienić w tej kwestii i podejrzewam że wszystko będzie wisiało jeszcze przez kolejny tydzień aż do resetu. Lecz wtedy zwyczajowe 100 monet gildii za reset to będą "grosze na odczep się" i żadne wyrównanie strat, które dla mojej gildii wynosić będą ponad 500 monet gildii.
Czekam na wypowiedź kogoś kompetentnego.

jemen2
29.11.2013, 09:54
Raczej nikt wam nie pomoże , zrobią reset i sytuacja wróci pewnie do normy , ale nie liczcie na żadną rekompensatę , w poprzedniej Gildii mielismy taką sytuację , 2 miechy bez zadań ( nie było jeszcze wtedy resetu ) , kilka zgloszeń do supportu bez żadnego efektu .