Zobacz pełną wersję : Introligator - problemy z produkcją
Mój Introligator ma zepsuty zegar, tzn. wytwarzanie manuskryptu nie trwa 20 godz., ale np. dwa dni. Obecnie tom "robi" się już chyba trzecią dobę. Ma ktoś tak?
Migotka79
08.11.2013, 10:29
Sprawdź, czy u Władyki masz nieodebraną premię z przedmiotów kolekcjonerskich.
Miałam nieodebraną premię! Skąd wiedziałaś? Czy odebranie rozwiązuje problem? Pytam, bo miałam już 4 godziny z kawałkiem, a teraz znowu ponad 20...
tak odebranie odblokowuje produkcje w introligatorze ale nie rozwiązuje problemu ;) za każdym razem trzeba sprawdzać czy coś nie jest z kolekcji do odebrania
Migotka79
08.11.2013, 20:11
Miałam nieodebraną premię! Skąd wiedziałaś? Czy odebranie rozwiązuje problem? Pytam, bo miałam już 4 godziny z kawałkiem, a teraz znowu ponad 20... .
Ten problem (bug) już był omawiany tutaj na forum. Najlepiej robić premie z przedmiotów kolekcjonerskich wtedy, gdy introligator nic nie produkuje. Produkcję u introligatora nastawiaj dopiero po odebraniu premii.
marcinkr
14.11.2013, 09:19
ja mam też taki sam problem
marcinkr
14.11.2013, 09:20
hahaha... u mnie cały czas coś jest w produkcji introligatora, a premie robię zawsze kiedy mogę
Introligator zawsze coś robi, po prostu najbezpieczniej załączyć robienie premii i zostawić otwarte okno władyki żeby nie zapomnieć o odebraniu.