Zobacz pełną wersję : WOJSKO wracajace z przygody GINIE !!!!
MANOLO_PL
08.11.2013, 08:16
Witam,
z czarnych wracało mi 2 generałów po ostatnim ataku. Jeden miał gdzie wylądować i wojsko które mu zostało po ataku miał. Drugi generał, któy miał na pokładzie 54Eż - 140K nie miał gdzie wylądować to czekał aż go gdzieś postawie. Po jego postawieniu na mapie WOJSKA nie miał na pokładzie i w koszarach też tego wojska nie ma. WCIEŁO 54Eż-140K !!! Co to jest ja się pytam ???? Ile jeszcze takich zonków będzie się nam pojawiać ????
a zerknij czy nie masz w gwieździe ikonki transport wojsk..generał który nie daje rady sie postawic zawsze jest automatycznie rozpakowany, wiec jego wojska wrócą luzem
Generał, który nie ma miejsca aby się rozłożyć, leci do gwiazdy, a całe wojsko, które prowadził automatycznie jest rozładowane. Ja tak robię regularnie, nie mają gdzie u mnie lądować, to wracajado gwiazdy i automatycznie wszystko sami rozładowują. Oszczędza to mój czas i nie musze rozdłubywac kazdego generała z osobna.
Czyli wojsko Ci wrocilo do "puli" i nie zginęło 0:)
Przecież Manolo_pl wyraźnie pisze, że nie ma wojska ani u generała ani w koszarach.
Po składzie widzę, że to ostatni blok w CR więc nie ma możliwości że nie zabrałeś wojska z wyspy i wtedy wracają oni osobno trochę dłużej.
Myślę że powinien pomóc relog:)
Cisza świadczy że tak się właśnie stało.:)
MANOLO_PL
08.11.2013, 16:13
G... prawda nic nie pomogło jak wojska nie ma tak nie ma, dorabiam stracone trudno, saport wie ale pewnie nic nie powie :)
Zdarza się, ze wojo nie wraca. Szczególnie to nieprzydzielone generałom po zakończeniu przygody.
/confirmed
U mnie oraz kilku znajomych.
Żaden z nich nie jest plewem 20 levelowym, który nie wie gdzie szukać armii.
Są 2 warianty - wojsko po prostu nie wraca i jest traktowane jako poległe na przygodzie. Lub nie wraca a nadal zajmuje miejsce w populacji. W tym przypadku support staje na wysokości zadania, więc jeżeli ktoś padł ofiarą w/w buga, zapewne otrzyma rekompensate.
Van-de-Lord
08.11.2013, 18:02
Zdarza się, ze wojo nie wraca. Szczególnie to nieprzydzielone generałom po zakończeniu przygody.
Przeczytałeś skład wojska w 1 poście? "54Eż - 140K" (czyli ostatni blok)
No wojska przydzielonego do generała raczej ten fakt nie dotyczy.
MANOLO_PL
08.11.2013, 18:56
a niech moja przygoda będzie nauką dla BB ;) taki jajcarz jestem
Grooby07
08.11.2013, 19:46
Mam ten sam problem .
Po wczorajszej skończonej przygodzie zostało wojsko nie przydzielone . W gwieździe były widocznie jednostki które oczywiście wracają dłużej . Lecz dziś po zalogowaniu nie ma ich , nigdzie .
Czy ktoś rozwiązał ten problem ?
MANOLO_PL
08.11.2013, 22:17
ło to nowość jakaś ... wracają ale ich nie ma. Z tego co widzę to trzeba wracać wojsko tak aby Gienek miał gdzie spocząć i dodatkowo kończąc przygodę zapakować resztki na generałów.
Angelkaxd
08.11.2013, 22:50
mi wczoraj na zdradzonym zjadło 70elity i 100k, po prostu wyslalam na przygode i się nie pojawiło ... przepadło