Zobacz pełną wersję : Przenoszenie budynków blokuje wyspe.
przenosić czy nie, oto jest pytanie ! :D
Galmachar
21.12.2013, 14:17
Po konserwie nie mogłem się powstrzymać i przeniosłem ok. 20budynków, nic się nie stało :P
The_BEAST_r10
21.12.2013, 16:47
Pół wyspy przeniosłem wczoraj i jest ok, nawet nie czekałem za cool down a podobno jest powyżej 25 budynków przeniesionych, także silu700 dawaj i porządkuj wyspę na święta :)
P.S Tylko nie przestawiaj lodowych jak są na premii :D podobno jeszcze tylko to może zablokować wyspę :D
Kitikejt
21.12.2013, 21:59
P.S Tylko nie przestawiaj lodowych jak są na premii :D
Jak się daje premie na lodowe?? ;)
ciekawe :P najlepiej się lodowych wogole na razie nie czepiac :) szkoda eventu :)
daveandnokia
24.12.2013, 22:43
ja przenosiłem przeróżne budynki, posiadłości, młyny, silosy itp. też przenosiłem i bez problemu gra śmiga mi. Ale jeżeli lodowe są jakimś wyjatkiem to lepiej ich nie ruszać...
Warszawa2012
02.01.2014, 17:46
Mam pytanie do BB_Xaara: czy możemy już bezpiecznie przesuwać budynki? Czy problem została usunięty, czy tez nadal realne jest ryzyko zablokowania wyspy?
Nie znalazłam oficjalnej informacji, że problem ten został rozwiązany.
Warszawa2012, przesuwanie budynków nie powinno już sprawiać problemów, jednak cały mechanizm jest nadal analizowany. Lepiej dmuchać na zimne. :)
Jeśli odnosisz się do dzisiejszych utrudnień na kilku kontach, to przesuwanie budynków nie było z tym związane.
Warszawa2012
02.01.2014, 18:35
Warszawa2012, przesuwanie budynków nie powinno już sprawiać problemów, jednak cały mechanizm jest nadal analizowany. Lepiej dmuchać na zimne. :)
Jeśli odnosisz się do dzisiejszych utrudnień na kilku kontach, to przesuwanie budynków nie było z tym związane.
Dzięki za szybką informację. Absolutnie nie odnoszę się do dzisiejszych utrudnień:), po prostu chcialam przebudować wyspę.
Problemem były zapewne tworzące się prezenty we władku w trakcie usuwania tej funkcjonalności.