PDA

Zobacz pełną wersję : Znikające zadanie,-Golem

Margo2012
31.10.2013, 09:05
Witam, i znowu konserwa zamiast coś poprawić, zadziałała odwrotnie,. Po zalogowani się dzisiaj, pojawił się na mojej wyspie golem, i zadanie, żeby po chwili zniknąć, wcięło i zadania i stwora.
Gratuluje udanej konserwacji.

NorbertL
31.10.2013, 09:20
A u mnie jeszcze fajniej, wczoraj prawie zatłukłem golema, zostało mi kilka wiader do wyprodukowania ale stwierdziłem że jutro dokończę, teraz patrzę golema nie ma a po dyniach ani śladu. super :(

pavvel30
31.10.2013, 09:54
Czyli widzę, że problem nie pojawił się tylko u mnie - rzeczywiście z Golemem od samego początku są same problemy, u mnie nie zawsze po zlikwidowaniu pierwszego pokazuje się kolejny, czasami nie ma go przez kilka dni po czym znienacka się objawia ;). Dziś nie pokazał się wcale mimo, że był już mocno napoczęty a wszystkie premie do wykończenia go były już ukończone. Ciekawe ile tym razem dyń w ramach przeprosin powędruje do każdego z gracza i jak chcą wynagrodzić graczom to, że zużyli nie małe zasoby na to by wykonać zadanie, które samo znikło, mi na ten przykład zostało jedynie zalanie go wodą. Jeżeli każdy z graczy dostanie po równo w rekompensacie za utratę zadania to BEZSENSEM jest walka z kolejnym golemem - lepiej czekać na kolejnego buga w grze i dostać dynie za friko bez naruszania własnych zapasów.

MakCorporation
31.10.2013, 10:09
Zakończyli I etap eventu zakończenie II ostatniego 7 listopada. Można odzyskać surowce z premii wrzucając ją na dom władyki.

keypaul
31.10.2013, 10:12
Ile można????!!!! Raz nie było tydzień golema,teraz kiedy postanowiłem skończyć piąty poziom 60k,90k,120k,cały dzień wykrwawiałem swoją krwawice,żeby zbieraqć marmur,calą noic ładowałem golemowi,żeby go dzis wykonczyc.Pozostało mu 9kżycia na marmur,potem miałem już robić linami go i wodą.Budze sie po kilku godzinach,a tu Golema brak,Surowców w magazynie nie mozna produkować.Normalnie załamany jestem.ręce mi opadły.Nie raz zgłaszam problem do supportu,ale nie odpisują,tylko,żerują zeby smsy im słać i od trechnicznej strony wazniejsze sa dla nich banery z doładowaniem klejnotów.,!!!!W magazynie prowiantu znikły surowce do produkowania.kul,liny i wody.!

MakCorporation
31.10.2013, 10:17
O faktycznie BB teraz znowu sie pomyliło z tym co pisali:

Drodzy Gracze!

Wielu z tych, którzy anulowali zadanie z Golemem, prosiło o jego reaktywację.
Zostanie ona przeprowadzona dla wszystkich graczy podczas najbliższej przerwy technicznej, która odbędzie się 31 października 2013.

W tym roku fazy wyłączenia eventu (pierwsza i druga), będą miały miejsce w tym samym czasie. Oznacza to, że zyskujecie dodatkowy tydzień na walkę z Golemami (aż do przerwy konserwacyjnej 7 listopada 2013)!

Jasiu_75
31.10.2013, 10:25
U mnie też zniknął golem. któremu pozostało tylko 57.5k życia na ostatnim sercu.

Czyli wydałem 12k marmuru, 9k zboża, 25k wody i naklikałem się jak dziki osioł tracąc czas nic nie zyskując.

Jakby informacja o tym, że będą podczas konserwacji gmerać coś przy golemie wyszła przynajmniej dzień wcześniej to bym zachował premie, ale coś takiego jak informowanie graczy o czymkolwiek z wyprzedzeniem dającym czas na reakcje jest poniżej godności twórców i administratorów gry.

W nagrodę dadzą wszystkim (tym co tłukli golema i tym co się z nich śmiali) jakąś wypasioną nagrodę, na przykład: 20 osadników i doładowanie 25 kamienia do złoża.

keypaul
31.10.2013, 10:42
U mnie też zniknął golem. któremu pozostało tylko 57.5k życia na ostatnim sercu.

Czyli wydałem 12k marmuru, 9k zboża, 25k wody i naklikałem się jak dziki osioł tracąc czas nic nie zyskując.

Jakby informacja o tym, że będą podczas konserwacji gmerać coś przy golemie wyszła przynajmniej dzień wcześniej to bym zachował premie, ale coś takiego jak informowanie graczy o czymkolwiek z wyprzedzeniem dającym czas na reakcje jest poniżej godności twórców i administratorów gry.

W nagrodę dadzą wszystkim (tym co tłukli golema i tym co się z nich śmiali) jakąś wypasioną nagrodę, na przykład: 20 osadników i doładowanie 25 kamienia do złoża.dokładnie dadzą 10 dyn i sierżanta do podkręcenia koszar za straone 20k mamrumru,nie licze zboza i wody,oraz trudu i czasu wlozonego :D

Mealfis
31.10.2013, 11:11
Niestety ta sama sytuacja.
Wczoraj zostało mi kilka wiader żeby ubić golema. Czas na bicie miał być przedłużony o tydzień, a dzisiaj golem wsiąkł.

Sajber
31.10.2013, 11:17
mam to samo ulotnił mi się golem i pewnie dadzą za to jakieś śmieszne doładowania i niby beta się już skończyła :)

Korov
31.10.2013, 12:37
U mnie to samo, wczoraj ubiłem ile mogłem, dzisiaj zostało dokończyć wiadrami z woda, ktore ustawilem na noc do produkcji, wchodze a tu nie ma golema :( Drugi raz mi go ukradli. Wczesniej to samo bylo, golem sie pojawił na drugi dzien znikł razem z zadaniem. 100 dyn w plecy( albo surowce). Nie liczac tego czasu co sie wogole golemy nie pojawiały :/

keypaul
31.10.2013, 13:09
ponad tydzien nie miale golema,pisalem do supportu,zadnej odpowiedzi,to zaczalem pozbywac sie surowcow i innym graczom z gildii pomagac go usunac,przeliczylem sie,na 8 dzien wrocil,a ja juz surowcow nie mialem,teraz podobnie

Jasiu_75
31.10.2013, 14:30
No i po kolejnej konserwacji golem wrócił, ale surowce już niestety nie.

Ręce opadają!!!

clara_0
31.10.2013, 14:42
U mnie Golem po poprawkach sie pojawił ale dlaczego mam go niszczyc od poczatku, mało tego nie moge produkowac lin,wiader.....masakra