PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Kupiec - usuwane artykuły

DOKTORD
25.10.2013, 21:08
Witam.
Mam taką prośbę żeby z kupca to co jest w sprzedaży zostawało a nie co jakiś czas jest usuwane. Skierowane jest to w szczególności do osób które zbierają monety czy klejnoty po to żeby w końcu móc sobie coś kupić fajnego a tu nagle po 4 miesiącach nie ma możliwości kupna!!

Sam miałem taki przykład ponieważ w targowisku Gildii została usunięta kolejny slot budowania na którą zbierałem 4 miesiące albo i więcej i kiedy mam już monety patrze a tego już nie ma!! W te miejsce został wstawiony SILOS. Super ale mogło to tez zostać a silos został by dodany tylko dodatkowo przynajmniej sklep miałby większy wybór a nie pewien zakres.

NALEGAM ŻEBY TOWARÓW NIE USUWAĆ TYLKO JUŻ DODAWAĆ. I PROSZĘ O PRZYWRÓCENIE KOLEJKI BUDOWANIA W TARGOWISKU GILDII

Mundek_May
25.10.2013, 21:16
Wypada się spytać ,co oznacza "oferta limitowana" ,nie wspominając już o poprawnym wyrażaniu swoich myśli.
Jeśli chcesz uzyskać odpowiedzi na dręczące Cie pytania ,wyrażaj swoje myśli tak ,by inni mogli Cie zrozumieć bez powtórnego czytania tego ,co spłodziłeś..

DOKTORD
25.10.2013, 21:51
to bylo w targowisku gildii kolejny slot budowania

Van-de-Lord
25.10.2013, 22:12
Następnym razem handluj jak Ci brakuje monet, mało kto jest w stanie zebrać monety tradycyjnie.

DOKTORD
25.10.2013, 22:42
Lubię zbierać sam.

Jurek12345
25.10.2013, 23:00
Ale przecież było wiadomo wcześnej, minimum 2 tygodnie (albo i wcześniej), ze oferta z targowiska będzie zmieniona, więc nie wiem w czym problem

WuDwaKa
26.10.2013, 08:33
Informacja o zmianie oferty w targowisku gildyjnym była znana na długo przed zmianą, więc co za problem było się z gildią dogadzać aby dała brakujące monety a ty i tak byś im później oddał :)