Zobacz pełną wersję : Poblem z logowaniem
Witam.... znowu jakas nieplanowana konserwacja czy jak ???
bo nie moge sie zalogowac od 20 min
To juz naprawde zaczyna byc frustrujace.... czlowiek ma wolne, chce pograc a tu lipa:(:(
Van-de-Lord
19.10.2013, 22:03
błąd w przeglądarce, u mnie najcześciej w IE występuje, wyczyść dane przeglądarki i próbuj do skutku
nikita80
20.10.2013, 19:41
Ja dzisiaj cały dzień próbuję i echo i błagam nie piszcie, żeby wyczyscić dane przeglądarki, ja chcę zagrać a nie mogę :(
od ponad godziny nie moge sie zalogowac wyskakuje polaczenie nie powiodlo sie-tez macie takie problemy dzis z rana?
pabloradom
21.10.2013, 10:15
co jest znow pojawily sie problemy z logowaniem. Mam wlaczona przygode i czas premium i pewnie pozniej na przeprosiny dostanie kazdy troszke mamruru. żal co sie dzieje ostatnio z ta gra nic nie wychodzi czego nie probuja zrobic.
Skowronek121
21.10.2013, 11:45
Ja też mam ciągle problem z zalogowaniem na 3 rożnych przeglądarkach: Firefox, Internet Explorer, Chrome. Zawiesza się na ekranie ładowania i obrazkiem wydarzenia Halloween. Dochodzi do końca i konie. Za te problemy z grą w wersji beta powinni klejnoty dawać albo tomy albo inne surowce premium.
ja nie moge wbic od 2 godz wczesniej dzialało bez zarzutu... kiepsko bo zdazylem wczesniej uruchomic misje.. nie idzie ani na firefox ani chrome..
nikita80
25.10.2013, 23:09
Piąty dzień echo nie można się zalogować co jest kurde ???????????????????????????????????????????????/
6 dzień nie mogę się zalogować zatrzymuje się ładowanie softu w połowie !!!!
Obecnie po stronie serwerów wszystko wygląda prawidłowo - nie powinno być żadnych utrudnień z logowaniem. Jeśli utrudnienia te u kogoś występują, najlepiej będzie dokładnie opisać sytuację i przesłać wiadomość do Supportu: