Zobacz pełną wersję : [ERROR] Rekrutacja
Suchyman
19.11.2012, 09:55
Gildia Error niniejszym ogłasza nabór do gildii.
Szukamy aktywnych graczy, którzy chętnie służą radą i pomocą.
Jesteśmy również otwarci an rozmowy w sprawie fuzji gildii.
Gildia Error to tradycja od początku istnienia polskiej wersji gry, doświadczeni i aktywni gracze, eventy wewnątrzgildyjne jak konkursy i loterie, dobra współpraca wewnątrz gildii.
Zapraszamy!
Witam, staram się być aktywnym graczem, co czasami mi nawet wychodzi. Gra idzie mi chyba nienajgorzej (43 poziom ze sporym zadatkiem na 44), problemy mam z rozgryzieniem wszystkich niuansów gry (jak to samouk). Np. jeden z graczy przed kilku dniami zaproponował mi, aby do niego "szepnął", co wprawiło mnie w lekką konsternację. Mam nadzieję, że uczestnictwo w gildii pomogłoby mi rozstrzygnąć pewne problemy, zgłaszam więc chęć wstąpienia do ERROR'a. jang16
jang16 będąc na Nowym świecie nie możesz zostać członkiem gildii z Nowej ziemi ;)
JackInTheBox
20.11.2012, 02:45
nie psuj chłopakowi radochy, Buziak :)
lvl 37
nick SORAN
server nowa ziemia
Gram od samego poczatku z malymi przerwami znam juz dobrze ta gre i chcial bym dolaczyc do gildi.
Nie ukrywam ze nie bylem w zadnej gildi poniewaz nie widzialem w tym sensu oprocz darmowego czatu gildyjnego i wiekszej znajomosci graczy nie dawalo nic.
Dlaczego chce dojsc do gildi poniewaz widze ze wprowadzili cos do gildi i nowe zadania za ktore dostajemy nowa walute.
A co do gry jesli beda nowi gracze w gildi to sluze pomoca oczywiscie jesli mnie przyjmiecie.
Pozdrawiam
GetsugaPL
22.11.2012, 12:23
lvl 36
nick GetsugaPL
server nowa ziemia
Nie gram od poczatku na tym serwerze, ale jestem bardzo aktywny i pne sie w góre (lv 36). Duzo gralem w niemiecką wersje.
Szybko wykonuję zadania. Będę bardzo pomocny.
Suchyman
17.10.2013, 14:05
Witam!
Otwieramy rekrutację dla nowych członków naszej gildii ERROR. Kto bywa na kanale pomocy ten nas na pewno zna.
Jesteśmy grupą zgranych ludzi, chętnie udzielających pomocy. Znamy się od początku gry.
Od rekruta oczekujemy robienia zadań gildii, bycia aktywnym w grze. Wiek i poziom gracza nie ma dla nas znaczenia.
Serdecznie zapraszamy!
*Prosimy o wysłanie pw w grze lub na forum