PDA

Zobacz pełną wersję : Zwiadowcy - zły czas poszukiwań

LordAdmiralTomas
16.10.2013, 14:24
Witam
Zauważyłem, że moi zwiadowcy wysłani na bardzo długie poszukiwania skarbu nie wracają na czas.
Podam przykład z wczoraj. O 13 wysłałem ich na poszukiwania. Dziś loguje się (tuż przed 13) i okazuje się, że zostało jeszcze ponad 7 godzin (znowu):confused:
Dodaję, że moi zwiadowcy są ulepszeni i czas poszukiwań powinien wynieść 21h 50min a nie 31h. Zaznaczam, że ów problem nie występuje codziennie lecz ze dwa razy w tygodniu.

Pytanie z mojej strony. Czy to wina serwerów czy błędu w grze?

PS.Jeśli ktoś spyta czy nie wysłałem ich późnym wieczorem, to zaznaczam, że nie.

Arkadio_
17.10.2013, 07:39
Pewnie dzieje Ci się to zawsze w nocy ze środy na czwartek. Raczej jest to wina konserwacji, po prostu wtedy gra nie działa i wszystkie poszukiwania, czas przygód i tym podobne są po prostu zatrzymywane.

LordAdmiralTomas
19.10.2013, 18:20
Pewnie dzieje Ci się to zawsze w nocy ze środy na czwartek. Raczej jest to wina konserwacji, po prostu wtedy gra nie działa i wszystkie poszukiwania, czas przygód i tym podobne są po prostu zatrzymywane.

Sęk w tym, że to miało miejsce z poniedziałku na wtorek a przerwy konserwacyjnej nie było.