PDA

Zobacz pełną wersję : Introligator - maszyna czasu ;)

los_artisto
15.10.2013, 23:28
Witam.

Wczoraj, to jest w poniedziałek, wpadłem na genialny pomysł żeby sobie wyprodukować w zakładzie introligatora manuskrypt sztuk jeden.
Poczytać się tego nie da, ale można zadać geologowi dowolnemu, bądź odkrywcy, którego się tam lubi najbardziej lub też czuje się potrzebę nadania mu tegoż manuskryptu.
Pomysł mój genialny w czyn wprowadziłem i już z góry cieszyłem się, że za godzin około 24 będę tenże manuskrypt posiadał i napawał się szczęściem nieopisanym z tego powodu.
Dzisiaj rano, to jest we wtorek, zerkam do introligatora nie mogąc doczekać się chwili zakończenia produkcji i oczętom moim przepięknym piwnym ukazał się widok następujący: 8godz. 12 min. Super!! - krzyknąłem sobie w duchu i udałem się do pracy. Niesiony na skrzydłach nadziei pognałem do domu by manuskrypt mój nowy odebrać i o zgrozo!!! Cóż widzę?? Produkcja 12 godzin (do końca) !!!!
Strzeliłem odpowiednie pismo do Supportu w tej sprawie, poszedłem na piwko na jakieś 2-3 godziny i po powrocie znów namolnie zerkam do tego wrednego introligatora a tam czas się cofa, chociaż młodszy się nie czuję. Do końca produkcji zostało 19 godzin i 26 minut!!!

To może ktoś z Supportu mi wytłumaczy, o co chodzi z tym introligatorem oraz produkcją w jego warsztacie, bo ja mimo wysokiego IQ nie bardzo daję radę ogarnąć temat.

Piotru70
16.10.2013, 00:02
Bo to działa jak jojo raz na dół a raz w górę.

wikista
16.10.2013, 06:16
masz nieodebrany przedmiot z kolekcji wyprodukowany we władyce, od ostatniej konserwy to powoduje takie błedy w pracy introligatora, odbierz i sie naprawi

los_artisto
16.10.2013, 09:14
Faktycznie, miałem. Ale co mnie to interesuje, że mam nieodebrany przedmiot? Chyba nie to powinno decydować o produkcji introligatora? Jeżeli te matołki wiedzą, że jest tak banalny problem, to dlaczego nie został jeszcze usunięty? I kto mi zrekompensuje stratę ponad 24 godzin (zostało jeszcze 11h)?

Jurek12345
16.10.2013, 09:57
Faktycznie, miałem. Ale co mnie to interesuje, że mam nieodebrany przedmiot? Chyba nie to powinno decydować o produkcji introligatora? Jeżeli te matołki wiedzą, że jest tak banalny problem, to dlaczego nie został jeszcze usunięty? I kto mi zrekompensuje stratę ponad 24 godzin (zostało jeszcze 11h)?

Błąd pojawił się podczas ostatniej konserwacji, i miejmy nadzieję że podczas najbliższej (czyli dziś w nocy) problem będzie usunięty.

los_artisto
16.10.2013, 12:09
znów przesunięcie w czasie o kolejne dwie godziny.

najgorsze w tym wszystkim jest to, że żaden nadęty mod, czy inny przedstawiciel STO, czy BB nawet nie zająknie się słowem PRZEPRASZAM.

krotos666
16.10.2013, 12:25
Jakbym był MODem też bym nie przepraszał, bo za co?
Kolego zastanów się od czego jest MOD.

I zapanuj nad swoimi emocjami.

lonio79
17.10.2013, 11:32
Po dzisiejszej konserwie, bug nadal aktywny :/

los_artisto
17.10.2013, 11:58
Ty, krotos, może lubisz być traktowany ''per noga'', ja nie.

RedJul
17.10.2013, 12:45
Ty, krotos, może lubisz być traktowany ''per noga'', ja nie.

To idź do urzędu skarbowego i powiedz dowolnej pani tam pracującej, że Ministerstwo Finansów wydało durny przepis z powodu którego poniosłeś realne straty finansowe i żeby pani ciebie za to przeprosiła.
Nikt nie lubi być traktowany ''per noga'' ale trzeba wiedzieć do kogo z pretensjami się zwrócić.

Kornitzki
17.10.2013, 17:48
Ja też tak mam. Kto mi za to zapłaci?

LeoBullero
17.10.2013, 20:20
bug u mnie działa nieobliczalnie, myślę, że już kilka manuskryptów przez to straciłem!

los_artisto
18.10.2013, 00:06
To idź do urzędu skarbowego i powiedz dowolnej pani tam pracującej, że Ministerstwo Finansów wydało durny przepis z powodu którego poniosłeś realne straty finansowe i żeby pani ciebie za to przeprosiła.
Nikt nie lubi być traktowany ''per noga'' ale trzeba wiedzieć do kogo z pretensjami się zwrócić.

Mieszkam w Berlinie i tam chadzam do ''skarbówki'', jak czuję, że mnie ta skubie z powodu durnych przepisów, co jest tylko moim wymysłem. Idę sobie do tegoż Urzędu i mówię: Frau Urzędniczko - czuję się oszukiwany przez wasz urząd i proszę na ten tychmiast mi to wyjaśnić. I pani biurwa najpierw grzecznie mnie przeprasza za ten fakt, a później dopiero wyjaśnia sprawę. Bo wiem, że sprawę podatków załatwia się w ''podatkowni''.

Wiem, że wszelakie problemy z grą związane opisuje się na Forum tej gry, bo ono od tego jest, a osoby, które zawiadują tym Forum powinny pomagać graczom, a nie jak zwykle nabierać wody w usta i milczeć niczym zaklęci.

Jurek12345
18.10.2013, 09:30
Wiem, że wszelakie problemy z grą związane opisuje się na Forum tej gry, bo ono od tego jest, a osoby, które zawiadują tym Forum powinny pomagać graczom, a nie jak zwykle nabierać wody w usta i milczeć niczym zaklęci.

No właśnie na forum nie ma takich osób. Tu pomagają sami gracze. Jeśli gracze nie pomogą, musisz pisać do supportu.

Duszysko40
18.10.2013, 12:10
No właśnie na forum nie ma takich osób. Tu pomagają sami gracze. Jeśli gracze nie pomogą, musisz pisać do supportu.
dokładnie ale artysta jest artystą i nie rozróżnia..niestety..

nhjughgft
18.10.2013, 13:04
Ludzie chyba lubią być traktowani "per noga" -zamiast się oburzać gremialnie( w ilości siła) to napadają na oburzającego się ......

Duszysko40
18.10.2013, 14:02
Pan artysta generalnie oburza sie na wszystko i wszedzie..co wiecej myli adresy..nikt tutaj w takich problemach nie pomoże..