Zobacz pełną wersję : Błędy w azylu bandytów
sirJurek
14.10.2013, 16:48
Podczas eventu zachęcacie do robienia przygód w których występują dynie w dropach, więć odpaliłem azyl bandytów i podczas 2 ostatnich ataków
nastąpił jakiś błąd pierwszy generał który miał "zmiękczyć" przywódce zamiast zaatakować , wjechał do obozu przeciwnika i chyba poszedł chędożyć konie w stajni bo atak nie nastąpił między czasie drugi generał zaatakował i oczywiście z cały wojskiem poszedł do piachu jak i 3 gienek z bloku, dopiero wtedy gienek pierwszy zaatakował i...też do piachu:((
Zróbcie coś do hole....... z tą grą bo jaki sens ma samo handlowanie w tej grze jak ataki będą wykonywane losowo!
Jurek12345
14.10.2013, 18:03
bloki robisz na własną odpowiedzialność. Jeśli robisz takowe to staraj się nie robić w czasie, kiedy jest dużo ludzi na serwerze, bo robią się lagi.
sirJurek
14.10.2013, 18:33
Ale to nie blok nie wyszedł tylko podwójny atak na przywódce, a dokładniej pierwszy z tych ataków został pominięty przez serwer.
Cerber108
16.10.2013, 14:09
ja raz tak miałem że w ataku na 3 obóz w wikingach trzeba na 4 wysłać, no i wysłałem atakuje, walczy, walczy jakoś nienaturalnie długo. Postanowiłem wrócić na wyspę i w 5 sekund znowu byłem na przygodzie, patrze a ten już ten 3 rozwalił, 4 i już jest w połowie drogi do garnizonu. Przecież w te 5 sekund tyle by nie zrobił. Chociaż nie na temat ale mówię bo też coś z genkiem nie tak.
ja mialem podobnie w Byku .... general wlazl do jednego obozu gdzie mial wygrac , a przegral walke i wylazl z innego :O
oczywiscie oboz co atakowalem pozostal nietkniety ;p
Angelkaxd
16.10.2013, 19:35
Ale to nie blok nie wyszedł tylko podwójny atak na przywódce, a dokładniej pierwszy z tych ataków został pominięty przez serwer.
miałam to samo
niedwiad
22.12.2013, 21:23
Ten błąd pokutuje juz od eventu Upadła Armia
wywaliłem wtedy event z zadań
i błąd zgłosiłem do suportu
jak widać mają go gdzieś
dziś poszło w piach 66K 50Ż i 64Ku
Suneater
05.01.2014, 23:34
Dzisiaj i mnie to dopadlo 2x razy. Za pierwszym razem nie patrzylem i myslem, ze moze na odwrót ustawilem 1-falowca i majora. Za drugim razem patrzylem,1-falowiec wszedl do obozu i w ogole nie doszlo do walki. Wpadl w inny wymiar na chwile i dopiero jak major dotarl to zaczela sie walka. Po zakonczeniu walki 1-falowiec wrocil nietkniety z 50K z innego wymiaru jak gdyby nigdy nic.
Efekt to wtopa na konnych i kusznikach.
Moze BB cos by z tym zrobilo ??
niedwiad
05.01.2014, 23:45
wątpię, skoro suport nic z tym nie zrobił od maja 2013 to małe szanse. Do xaar'a pochwałkę bardzo grzeczną napisałem i nie przeczytana od 22.12
pewnie urlop ma
Przestawiłem się w tym ataku na ostatniego przywódce na jedną falę. Lepiej stracić trochę niż wszystko.