Zobacz pełną wersję : Zapętlanie produkcji
Czy wam też tak się dzieje ze w magazynie prowiantu czy koszarach zapętla wam produkcję? Denerwujące to jest, nijak nie da się tego pozbyć. Relogi nie pomagają, dodanie nowego do produkcji też nie ani skrócenie za kleje. Co robić, ktoś ma pomysły inny?
Łysy_Kudłacz
12.10.2013, 09:57
Miałem tak z koszarami, minęło po tym jak wylogowałem się z gry na kilka ładnych godzin. W sumie jedna paczka łuczników zablokowała mi rekrutację wojska na jakieś 7-8 godzin (nie wiem czy to pomoże ale koszary na skunksie jechały). Było to zaraz po konserwie wprowadzającej Halloween.
Malami111
12.10.2013, 10:52
Właśnie wojuję z magazynem prowiantu tak samo jak ty Gizmo.Nic nie pomaga ,żadne czyszczenia ciasteczek ,relogi itp.
Żenada ,zawsze cos jest skopane,po tych konserwach,ale przeciez jak wiadomo technicy pracują nad rozwiązaniem problemów ,a serwery są stabilne ,ehhh,szkoda słów:((
Tylko kto zwróci działanie czasu premium, z 3h mi przepadło jak nie więcej na tym bugu
ps.: Jeszcze jedną możliwość ćwiczę przeczekanie na otwartych koszarach aż się paczka wytworzy woja zobaczy, co z tego wyniknie
ps. 2: Też nie działa ten sposób
Shande89
12.10.2013, 19:02
Mam to samo na magazynie prowiantu.... od rana mi produkują się serca do zabicia golema... szkoda tylko że nie moge ich użyc i po relogu znów znikają i się produkują na nowo.... takie błędne koło... I jak ja mam zabijać golemy? Napisałem już do supportu, ciekawe kiedy odpiszą.
Po 3,5h wszystko do normy wróciło tylko kto mi zwróci za straty czasu premium i niemożliwość kupna dropa/zrobienia przygody