Zobacz pełną wersję : Zadanie "helloweenowe" Śliski grunt
adriansocho12
10.10.2013, 21:36
ja myślę, że to jest problem techniczny, więc wrzucam tutaj. W tym zadaniu mam wyprodukować 4 szt. marmuru. Jak mam to niby zrobić? Nie działa ani wydobycie marmuru, ani zrobienie go w Magazynie prowiantu z kamienia (no chyba że moi osadnicy się lenią i dzisiaj od 8 rano nie wydobyli ani sztuki).
zakladka wydarzenia w magazynie prowiantu. robisz marmury z marmuru ;p
Mundek_May
10.10.2013, 21:47
Masz po prostu wyprodukować 4 bloki marmuru w magazynie prowiantu. W zakładce-zasoby- oczywiście.
Pewnie znowu ciocia Basia tłumaczyła zadania z ichniego na nasze a żaden jajogłowy nie sprawdził ,co zostało spłodzone.
anael6669
10.10.2013, 22:03
Masz po prostu wyprodukować 4 bloki marmuru w magazynie prowiantu. W zakładce-zasoby- oczywiście.
Pewnie znowu ciocia Basia tłumaczyła zadania z ichniego na nasze a żaden jajogłowy nie sprawdził ,co zostało spłodzone. W zakładce Wydarzenie
Kitikejt
10.10.2013, 22:52
Pewnie znowu ciocia Basia tłumaczyła zadania z ichniego na nasze a żaden jajogłowy nie sprawdził ,co zostało spłodzone.
Mundek nie "bloki marmuru" tylko premie do ubicia golema o nazwie "marmury" i wykonuje się to w zakładce "wydarzenie"
adriansocho12
11.10.2013, 00:37
Dziękuję, właściwie to przeoczyłem pojawienie się tej zakładki w MP...