PDA

Zobacz pełną wersję : Jak odzyskać adres mailowy przypisany do konta?

karamenioch
08.10.2013, 17:28
Moja znajoma która, gra już dosyć długo od dwóch tygodni nie może się zalogować do gry bo zapomniała jaki był adres mailowy przypisany do jej konta. Korzysta z kompa z kilkoma innymi osobami i ktoś wyczyścił historie przeglądania wraz z zapisanymi adresami mailowymi i hasłami. Hasło do konta i nazwę, którą się wcześniej wpisywało do logowania pamięta, ale adresu nie.
Pisala do supportu ale odpisali ze ma się skontaktować z pomocą techniczną i podali linka na którym żadnej pomocy ubisoftu nie ma. Napisała więc na inny adres który znalazła ubisoft@custhelp.com. Odpisali że pomogą w ciągu tygodnia ale nie odezwali się oczywiście. Teraz zamęcza mnie mailami żebym napisał na forum w jej imieniu czy da się coś z tym zrobić bo nie wie czy ma sobie tą grą jeszcze głowę zawracać czy nie.
Pomóżcie bo mnie wykończy :)

Van-de-Lord
08.10.2013, 17:55
No chyba wpisuje się swojego maila z którego sie korzysta na co dzień, niech wpisuje wszystkie z jakich korzysta jeśli ma ich więcej. Jeśli ktoś wpisuje jakiś nie istniejący no to trudno.

MakCorporation
09.10.2013, 08:24
Jest też jeszcze jedna możliwość.
Jeśli została zaproszona do gry przez osobę grająca na danym serwerze to u osoby która zaprosiła ją na stronie "wiadomości/zaproś znajomych" będzie informacja na jaki email było wysłane zaproszenie - oczywiście o ile była zaproszona.

BB_xaar
09.10.2013, 09:23
karamenioch, wspomniany adres e-mail jest nieprawidłowy. Adres e-mail do Supportu The Settlers Online jest następujący:
account.support@thesettlersonline.pl

karamenioch
10.10.2013, 07:03
BB_xaar jak pisałem do supportu napisała i oni odesłali ją do pomocy technicznej. Tam trzeba mieć konto w uplay żeby zadać pytanie pomocy technicznej, a ona twierdzi że go nie ma. Przez jakiegoś znajomego wysłała pytanie wczoraj w końcu do tej pomocy i teraz czeka na odpowiedz.