PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Specjalne umiejętności.

Miod_ek
07.10.2013, 01:38
Kolejna propozycja.

Wszyscy tłuką przygody pod schematy, jest tylko nieliczna grupka graczy, która wychodzi z inicjatywą doszukiwania się lepszych rozwiązań. Co myślicie o umiejętnościach specjalnych generałów działających na zasadzie premii ? Podam może przykład: użyć tawerny, która stoi na wyspie i się na nią kurzy, wstawić tam jakąś staruchę, która będzie produkowała umiejętności specjalne ( nie wiem, może na przykład za proch, który jest póki co niewypałem i saletrę ). Taka umiejętność nie musi być jakimś wielkim i wymagającym skryptem do napisania i zaimplementowania. Przychodzi mi na myśl np: umiejętność typu: "cichy spacer", która pozwoli wyłączyć pole rażenia dowolnego obozu wroga na mapie ( użycie: jedna na przygodę). Na chwilę obecną mamy bloki więc zasada działania byłaby podobna a wprowadzi zdecydowanie więcej losowości.

Pozdrawiam.

anael6669
07.10.2013, 03:32
Poczekaj z udziwnieniami, aż wprowadzą drzewko generała.
Jeśli chcesz, aby twój pomysł został wprowadzony - duplikuj swój pomysł w j, ang, na testowe forum, puki jeszcze nie ma wersji finalnej pod testy drzewka gienków. Oczywiście jestem za, w paru przygodach by taki bufik cudnie zaoszczędził kilka setek wojska, ale to szczegół":P

set2g
07.10.2013, 08:29
buff na tawernę aby usprawnić specjalistów juz sie pojawił na serwerze testowym, na pewno dotyczy odkrywców (czy geo nie pamiętam) ale tej premii jak na razie nie da się w żaden sposób zdobyć/wytworzyć

AlienRajder
07.10.2013, 11:22
Witam
Ciekawa propozycja. Zawsze to jakaś odmiana od oklepanych schematów.
Pozdrawiam

Piotru70
07.10.2013, 13:15
jak na razie nie da się w żaden sposób zdobyć/wytworzyć
To skąd mamy wziąć taka premie? Z dupy?
Co do premii "cichy bieg" to jestem na nie, gdyż są przygody w których dzięki tej premii kończymy trudną przygodę wysyłając tylko kilka ataków...

set2g
07.10.2013, 13:23
To ze w obecnym momencie nie da sie jej zdobyc nie oznaczy ze w przyszłości tez nie będzie można, medipacków, kleju czy żywicy tez nie można produkować itp a w obiegu sa bo każdy dostał od BB.

A wracając do tematu to trzeba poczekać na umiejętności generałów. Poza tym dodane zostały premie do walki za gwiezdne monety, wiec kiedy u nas one zawitają to kwestia czasu.

sparkz
07.10.2013, 13:30
Zawsze to jakaś odmiana od oklepanych schematów.

Tylko do momentu wykombinowania nowych schematow z optymalnym uzyciem premii.

anael6669
12.05.2014, 19:18
odświeżam

Garenos
21.05.2014, 01:21
dla mnie ok

Uranos_old
11.02.2016, 21:32
Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 21.05.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
MOD_Uranos