PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Bajkowy zamek i guzik stopujący produkcje.

Miod_ek
07.10.2013, 00:46
Witam. Nie wiem czy temat już był, jeśli tak to musiałem go przeoczyć. Dopiero nadrabiam zaległości z forum.

Mianowicie zamek bajkowy jak wiecie startuje od 5 lv. W momencie wbijania zamku na 5 poziom czas nie jest dokładnie określony w żadnym z okienek i trwa wyjątkowo długo. Kiedy zamek dobija 5 poziom od razu zaczyna nam przerabiać fasolki (bez buffa), nie da się tego wcześniej zastopować gdyż guzik pojawia się z wbiciem zamku na 5lv. Czy zamek po zbudowaniu nie powinien być na statusie "off" czyli uśpiony albo może jest możliwość dodać guziczka na samym początku żeby dało się go przystopować bez konieczności pilnowania jak impulsów na telefonie ? Ja zorientowałem się po dniu więc nie ucieszył mnie ten fakt.

anael6669
07.10.2013, 01:24
BB o to chodzi abyś siedział jak najdłużej na TSO i wydawał na kleje, to nie przejdzie, niestety"=((

Miod_ek
07.10.2013, 01:48
Tak - zgadza się ale to chyba jest ich przeoczenie, każdy budynek ma takie możliwości od 1 lv. W Bajkowym tego nie dodali a na 1lv nie ma możliwości stopowania produkcji ;/ no cóż - dziwne to trochę i nie wiem co ma na celu - chyba irytacje gracza - pozdrawiam :)

anael6669
07.10.2013, 03:25
W każdym budynku jest możliwość stopowania produkcji od pierwszego levelu, bo od pierwszego levelu masz możliwą produkcję, a zamek traktuje się tak jakby po upie z 4ki na 5kę tak na chłopski rozum wszedł dopiero na fazę produkcyjną czyli w na 1kę zwykłego budynku tuż po wybudowaniu, gdzie dopiero wtedy masz produkcję, 2gi bieg zamku to buf na niego":P

Van-de-Lord
07.10.2013, 11:15
Każdy budynek zaczyna produkcję po wybudowaniu i masz 2 rozwiazania:
1. Wrzucasz buffa przed końcem upa (są procenty i wiesz kiedy zaczynasz podnosić więc wiesz kiedy sie skończy upować)
2. Podsyłasz komuś fasolki żeby przechował do czasu jak Ci sie wybuduje i wówczas znajomy Ci odda

anael6669
07.10.2013, 16:30
Każdy budynek zaczyna produkcję po wybudowaniu i masz 2 rozwiazania:
1. Wrzucasz buffa przed końcem upa (są procenty i wiesz kiedy zaczynasz podnosić więc wiesz kiedy sie skończy upować)
2. Podsyłasz komuś fasolki żeby przechował do czasu jak Ci sie wybuduje i wówczas znajomy Ci odda
Lepiej tego ująć nie można było"=)))

Uranos_old
10.02.2016, 20:18
Witam.

Z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 07.10.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam
MOD_Uranos