Zobacz pełną wersję : Gra Wikingowie za Mapki. Co wy na to????
anael6669
06.10.2013, 16:27
Za 300 map chętnie też kupił bym Wikingów nie tylko CR.
Niech i też za kleje będą jak i CR, ale za mapki to podstawa, coraz więcej osób ma 50ki, a w gildiach od 56 osób wzwyż, Wikingowie to zadanie gildyjne na zmianę z CR. Dlaczego nie można ich kupić za mapki, przydało by się wprowadzić taką możliwość.
Argument, że załamało by to rynek, nie jest argumentem (CR jest za mapki i dalej za 1500-1600 monet można sprzedać)[Edit:teraz i taniej da się kupić, ale i lot droższy]
EDIT
Ta opcja Nie to bez sensu, na wszystkie nowości mówię nie - zróbcie coś innego (...) wpisz co?????
Miała brzmieć tak: Nie to bez sensu, na wszystkie takie nowości mówię nie - zróbcie coś innego (...) wpisz co za inną przygodę chcesz za mapki???
Jednak w mozliwej odpowiedzi jest tylko 100 znaków, więc proszę się nie czepiać, bo ankiety NIE DA się edytować
AlienRajder
06.10.2013, 16:39
Witam
Zgadzam się. Zarówno z pomysłem, jak i argumentem na rzecz uzasadnienia.
Pozdrawiam
Angelkaxd
06.10.2013, 16:43
Ja bym dała tak za 250-280map, ale pomysł fajny
ankieta po raz kolejny tendencyjna ...
jestem na NIE a takiej opcji nie ma ..a dlatego ze na rynku itakza duzo wikingow ... a map bedzie duzo wiecej z czasem ... no chyba ze bedzie za 600 map wiking to niech robia... :P
Nie to bez sensu, na wszystkie nowości mówię nie - zróbcie coś innego (...) wpisz co?????
pomysl mam taki by zamykac watki z jednokierunkowymi ankietami :O
ale reszcie nowosci nie mowie nie ..
Van-de-Lord
06.10.2013, 19:29
Jeśli mieliby być za mapki to proporcjonalnie do ceny klejnotowej czyli jakieś 480 map (czarni 495kl/300map; wikingowie 795kl)
Ogólnie sam mam 14 szt przyniesionych od grubasów wiec w ramach promocji za 399 mapek mogę sprzedać.
Piotru70
06.10.2013, 21:35
To jakieś zabobony, jestem za tym aby pozostawić tak jak jest.
za mapy można kupić czarnych, a tych z kolei wymienić na wikingów, większych problemów w kantorze raczej nie ma
Ja generalnie bym dodał te nowe mini przygody do kupna za mapki, wiki często sie trafiają od odkrywców, a tych nowych nie idzie inaczej zdobyc jak za klejnoty.
Najazdu bym nie ruszał bo to dosyc elitarna przygoda, ale te mini jak najbardziej.
anael6669
06.10.2013, 22:21
ankieta po raz kolejny tendencyjna ...
jestem na NIE a takiej opcji nie ma ..a dlatego ze na rynku itakza duzo wikingow ... a map bedzie duzo wiecej z czasem ... no chyba ze bedzie za
600 map wiking to niech robia... :P
Czyli jesteś na tak, ale za 600 map albo więcej
pomysl mam taki by zamykac watki z jednokierunkowymi ankietami :O
ale reszcie nowosci nie mowie nie ..
Przy odpowiedzi "nie" miało być co byś wolał innego zamiast tego w sklepie z przygód (nie zmieściło się max 100 znaków)
To jakieś zabobony, jestem za tym aby pozostawić tak jak jest.
Jakie zabobony????
za mapy można kupić czarnych, a tych z kolei wymienić na wikingów, większych problemów w kantorze raczej nie ma Nooo... Jednak wolał bym mieć opcje wyboru na co wydam mapy, nie marnować slotu handlowego na wymiany, a CR są tansi niż Wikingowie i myślę, że po wprowadzeniu ich za mapy tak by pozostało dalej. Ponieważ jak przeliczono:
Jeśli mieliby być za mapki to proporcjonalnie do ceny klejnotowej czyli jakieś 480 map (czarni 495kl/300map; wikingowie 795kl)
Więc dalej jestem za wprowadzeniem ich do oferty w sklepie za mapy"=)))
krotos666
06.10.2013, 22:30
Zagłosowałem na NIE, choć jestem na TAK.
Dlaczego, bo to mój sprzeciw wobec takiej bezsensownej, wymuszającej coś więcej ankiety.
Zabrakło w niej prostych elementów - tak, nie, nie mam zdania.
Lepiej było dać TAK, ale... uzasadnij x4, NIE, ale jak odpowiesz na nie to już na wszystko jesteś na NIE.
Kurna głupota nie z tego świata.
Duszysko40
06.10.2013, 23:03
ankieta rzeczywiscie dosc tendencyjna mnie to obojetne dla mnie wiki to badziew..nudna jak flaki z olejem..
anael6669
06.10.2013, 23:08
W głównym poście wytłumaczyłem czemu jest jak jest w odpowiedziach":P
Duszysko40
06.10.2013, 23:14
W głównym poście wytłumaczyłem czemu jest jak jest w odpowiedziach":P
w takim razie sorry
prawda jest jak glacius maximus kazdy ma swoja i swe poglady wolałbym starych badz matczyna za mapki z wiki jak grubas przytacha sie ciesze bo moge za dosc duza ilosc map wymienic..ale kto ten badziew robi i po co nie mam pojecia..(oprocz zad gildyjnych)
a jak ktoś jest na nie i uważa że nie powinni innej przygody za mapki dawac ??????x67
anael6669
06.10.2013, 23:20
a jak ktoś jest na nie i uważa że nie powinni innej przygody za mapki dawac ??????x67 To pisze to co ty i tyle":Px67
To jak kto za, kto przeciw, komu za mało, komu za dużo, a kto nie chce wcale wikingów za mapki?
Uranos_old
10.02.2016, 20:19
Witam.
Z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 07.10.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Uranos